Galatasaray transferlere servet ödedi

Galatasaray bu sezon bonservis bedeli olarak şimdiye kadar toplam 13.3 milyon Euro ödedi.

FutbolArena Detay - Yeni sezon öncesi 4 oyuncuyu transfer eden Galatasaray'ın orta saha için arayışları devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün 1 oyuncu daha alarak transfere nokta koyması bekleniyor.

UEFA'dan mali şartlara uymadığı için 1 yıl Avrupa'dan men cezası alan ve bu sezonda gözetim altında olacak olan Galatasaray'a toplam 65 milyon Euro takım bütçesi konuldu. (Bütçenin içersinde oyunculara ve personele ödenecek yıllık garanti paralar ve bonservisle alınan oyuncuların bonservis taksitleri var.)

BONSERVİSE ŞİMDİYE KADAR 13.3 MİLYON EURO

Mali anlamda UEFA'nın kriterlerine uymak zorunda olan Galatasaray, yeni sezon için şimdiye kadar bonservise 13,3 milyon Euro ödedi.

Galatasaray; Serdar Aziz için Bursaspor'a 4,5 milyon Euro, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya 4 milyon, Tolga Ciğerci için Herta Berlin'e 3 milyon ve Cavanda için Trabzonspor'a 1,8 milyon Euro ödedi.

BU SEZONKİ KONTRAT BEDELİ 7 MİLYON 225 BİN

Galatasaray, transfer ettiği oyuncularaysa bu sezon için transfer ettiği Cavanda'ya 875 bin Euro, Serdar Aziz'e 2,2 milyon Euro, Tolga Ciğerci'ye 2 milyon Euro ve Eren Derdiyok'a 2 milyon 150 toplam 7 milyon 225 bin Euro verecek.

Galatasaray bu sezon aldığı oyuncuların sadece bu yılki alacakları ve bonservisi için toplam 20 milyon 525 bin Euro ödedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri