Galatasaray Transfer Haberleri: Sevilla, Matias Kranevitter'e talip oldu

Geçtiğimiz hafta Atletico Madrid'in oyuncusu Matias Kranevitter'i transfer etmek için girişimlerini hızlandıran Galatasaray'ın karşısına Sevilla çıktı.

FutbolArena Özel - Geçen sezon Felipe Melo'nun boşluğunu dolduramayan Galatasaray, Atletico Madrid'in Arjantinli oyuncusunu kiralamak için devreye girdi. FutbolArena transferdeki son detayları Salı günü duyurmuştu.

O HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Atletico Madrid, Matias Kranevitter için ne kadar istiyor?


Arjantinli ön libero için Atletico Madrid, Galatasaray'dan, 1.5 milyon euro kiralama bedeli istedi. Galatasaray, İspanyol takımından indirim istedi ancak Atletico geri adım atmadı.

Galatasaray, indirim için Atletico Madrid'le görüşmelerine devam ederken Matias Kranevitter rakip çıktı. İspanyol Sevilla da 23 yaşındaki oyuncuyu istiyor.

6 milyon Euro bonservis bedeli biçilen 23 yaşındaki Matias Kranevitter geçen yıl İspanya ve Arjantin'de toplam 20 maça çıktı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri