Galatasaray Transfer Haberleri: Dembele mesaj yolladı

Galatasaray'ın ilgilendiği futbolculardan biri olan Moussa Dembele, sarı kırmızılı kulübe olumsuz yanıt verdi.

FutbolArena - Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Fulham forması giyen genç golcü Moussa Dembele ile ilgilendiği iddia edilmişti. Oyuncuyla görüşen idarecelerin teknik direktör belirsizliği nedeniyle olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü.

Galatasaray, Dembele'yi transfer edecek mi?


Habertürk'ün haberine göre; Geçtiğimiz sezon Fulham'da gösterdiği performansla dikkat çeken 20 yaşındaki forvetin kendisine teklif yapan idarecilere, “Takımın teknik direktörü kim?" diye sorduğu bildirildi.

Yeni bir teknik adamın göreve getirileceğini öğrenince ise, “Hocanız belli olmadan gelmem. Kendisi ile konuşmam ve benimle ilgili planlarını öğrenmem lazım. Ya gelecek olan teknik direktör beni istemezse..." diyerek görüşmelere nokta koyduğu öğrenildi. Dembele'nin menajeriyle yapılan görüşmelerde maddi konularda önemli bir yol kat eden Sarı-Kırmızılılar'ın, genç oyuncudan gelen bu yanıtın ardından beklemeye geçtiği bildirildi.

Özbek yönetiminin gelecek vadeden Fransız oyuncuya, yeni teknik direktör belirlenir belirlenmez uzun süreli bir teklifte bulunarak, gelmesi için ikna etmeye çalışacakları bildirildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri