Galatasaray'da Zlatan Ibrahimovic gerçekleri

Galatasaray'ın İsveçli golcü Ibrahimovic'i transfer edeceği iddiası bir haftadır gündemin baş köşesinde. Peki işin iç yüzü ne?

FutbolArena Özel - Galatasaray'ın transfer sezonun hemen başında da gündeme gelen İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmesi mali şartlar nedeniyle mümkün olmamasına rağmen son günlerde transfer söylentileri yeniden alevlenmişti.
CEM UZAN SÖYLEDİ; GERİ ÇEKİLDİ…
Ibrahimovic söylentilerinin ardındaysa Cem Uzan var. Fransa'da yaşayan Cem Uzan, Galatasaray Başkanı'na transfer için devreye gireceğini iletti. Dilden dile dolaşan bu söz gündem oldu.
NE GÖRÜŞME VAR NE DE PLAN
Ibrahimovic için devreye gireceğini ifade eden Uzan bu olayın ardından hamle yapmadı. Hatta Twitter hesabından Cem Uzan “Ibra'yı hazırladım ama yönetim korktu adım atmadı" diye yazdı. Galatasaray Yönetimi'yse İsveçli golcü için zaten herhangi biri girişimde bulunmadı.
CEM UZAN KENDİ GÜNDEMİNİ Mİ OLUŞTURDU?
Bir haftadır devan eden bu gündem üzerinden Cem Uzan sosyal medya üzerinden kendini gündem yapmayı başardı. Uzan attığı “Ibra'yı hazırladım ama yönetim korktu adım atmadı" twitten sonra sık sık Galatasaray Başkanlığı'na aday olduğunu dile getirmeye başladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri