Galatasaray Haberleri: Sneijder'den sonra Muslera'ya da izin yok
Jan Olde Riekerink'in Fernando Muslera'ya izin vermemesi Galatasaray'da yeni bir krizi daha doğurdu.
FutbolArena Özel - Galatasaray'da futbolculara kesinlen cezalar tartışma yaratırken Florya'da Wesley Sneijder'den sonra Muslera ile 'izin' krizi yaşandı.
Copa America'da forma giyen Muslera, Milli takımlarında oynayan diğer arkadaşları gibi 20 Temmuz'a kadar izinli idi.
Fernando Muslera'nın teknik heyetten izin talebi
Muslera, dün sarı kırmızılı kulüp yetkililerini arayıp 25 Temmuz'a kadar ekstra izin istedi.
Ancak Riekerink, "Bütün takım 20 Temmuz'da burada olacak. Sezona hazırlık adına kısa bir süre kalıyor" diyerek Muslera'nın özel izin talebini reddetti.
Muslera da ekstra izin talebinin reddedilmesi üzerine tepki gösterdi. Muslera'nın özel izni reddedilirken Uruguaylı kaleciye de Sneijder gibi kendisine belirtilen tarihte takıma katılmazsa ceza alması gündeme gelecek.
Ancak Muslera'nın, Taffarel ile de konuştuğu ve 20 Temmuz'da İstanbul'a gelmesi bekleniyor