Galatasaray Haberleri Galatasaray Transfer Haberleri (Ozan Kabak, Danny Welbeck, Yevhen Seleznyov, 10 Aralık 2018)

Galatasaray Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddialarını derledik.Ozan Kabak, Danny Welbeck, Yevhen Seleznyov iddiaları ön plana çıkıyor. Galatasaray Transfer Haberleri arasında 10 Aralık Pazar günü dikkat çeken iddialar haberimizde.

Galatasaray Transfer Haberleri yeni isimlerle gündeme geldi. Golcü arayışını sürdüren Galatasaray ile ilgili son dakika gelişmeleri bu haberde. Galatasaray Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Galatasaray Haberleri arasında golcü olarak Ozan Kabak, Danny Welbeck, Yevhen Seleznyovisimleri bulunuıyor. Galatasaray'daki transfer gelişmeleri haberimizde...

Galatasaray Transfer: Danny Welbeck Galatasaray'a gelecek mi?


Mirror'un haberine göre, Galatasaray, Arsenal forması giyen Danny Welbeck'i bedelsiz bir şekilde kadrosuna katabilir. İngiliz basınında çıkan iddialara göre, İngiliz ekibinin gözden çıkardığı golcü oyuncu için sarı kırmızılılar devreye giriyor.Bu sezon sadece 8 maçta şans bulan ve bu maçların yalnızca birinde ilk 11'de forma giyebilen Welbeck'in sözleşmesi sona eriyor. Arsenal, 28 yaşındaki futbolcuyla yeni bir sözleşme yapma niyetinde değil.Mirror'ın haberine göre, Kuzey Londra ekibinden ayrılmak için gün sayan Welbeck için Süper Lig devi Galatasaray devrede. FFP kısıtlamalarından muzdarip olan Cimbom, İngiliz forvet oyuncusunu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma fikrine sıcak bakıyor.
Kaynak Yeniçağ: Galatasaray, Welbeck'i bedelsiz transfer edebilir


Galatasaray'ın Selezyov transferinde son durum (10 Aralık Pazartesi)


Fanatik'in haberine göre, Akhisar'da kadro dışı kalan Seleznov, Cim Bom aşkıyla yanıp tutuşuyor. Rize, Bursa ve Göztepe'nin de istediği Ukraynalı forvet, “Sezon başında beni Galatasaray'a göndermediler. Sonra kadro dışı bırakıldım. Bu fırsat insanın başına kaç gelir ki!" dedi. Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini dile getiren Seleznov, “Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulübü. Orada oynamayı kim istemez ki! Eğer kulübüm bu kez izin verirse Galatasaray'a gitmeyi çok istiyorum" ifadelerini kullandı.


Galatasaray, Ozan Kabak'ı satacak mı? (10 Aralık Pazartesi)


Galatasaray yönetimi Ozan Tufan Konusunda gelecek teklifleri değerlendirmeye almaya hazırlanırken istenecek olan taban ücretin 20 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu rakamın altına inmeyi düşünmeyen Sarı-Kırmızılılar, dev kulüplerin gireceği rekabet sonrası rakamın daha da yukarılara çıkmasını umut ediyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER