Galatasaray Haberleri Galatasaray Transfer Haberleri Fabregas, Efecan, Vedat Muriç (18 Aralık Salı 2018)

Galatasaray Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddialarını derledik. Galatasaray'da 2. yarı için transfer iddiaları ön plana çıkıyor. Galatasaray Transfer Haberleri kapsamında 18 Aralık Salı günü dikkat çeken iddialar haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray Transfer Haberleri Brezilyalı isimlerle gündeme geldi. Golcü arayışını sürdüren Galatasaray ile ilgili son dakika gelişmeleri bu haberde. Galatasaray Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Detaylar haberimizde.


Fabregas, Galatasaray'a mı transfer oluyor?


Galatasaraylı iş adamı ve eski yöneticilerden Fatih Altaylı, Habertürk Gazetesi'nde yaptığı açıklamada Fabregas'ı Galatasaray'a önerdi. İşte o açıklamalar.

"Bence gitmemiştir belki de görüşmemiştir. Gittiyse iyi yapmıştır, gitmesi lazım. Gitmişken Arsenal'e, birkaç yere daha uğrarsın. Ellerinde şahane oyuncular var, oynatmadıklarından Galatasaray faydanalabilirdi. Fabregas diye şahane adam var oynamıyor. Oynamaz mı Galatasaray'da? Keşke gitmiş ve görüşmüş olsa..."


Galatasaray'dan Vedat Muriç sürprizi

Galatasaray, devre arasında yapacağı forvet transferi için gözünü Çaykur Rizespor'un golcüsü Vedat Muriç'e dikti. 24 yaşındaki futbolcuyu çok beğenen teknik direktör Fatih Terim'in Vedat Muriç'i listesine aldığı ifade edildi.


Galatasaray, Alanyaspor'dan Efecan'ın peşinde


Orta sahada mesafe katedebilen bir oyuncu arayan Galatasaray, altyapısından yetişen Alanyasporlu Efecan Karaca'da karar kıldı.

Sezonun ikinci bölümünde Emre, Terim'in elini güçlendirecek. Golcü ve stoperle beraber orta sahada mesafe katedebilecek, top taşıyacak ve gollük paslar atabilecek oyuncu da arayan Cimbom, Emre Akbaba'nın Alanya'da partneri ve en yakın arkadaşı olan Efecan Karaca'da karar kıldı. Bu sezon büyük çıkış yapan ve istikrarıyla dikkat çeken Efecan Karaca'nın sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek. (TÜRKİYE)

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER