Galatasaray, Garry Rodrigues transferini bitirdi

Galatasaray, Garry Rodrigues transferi için PAOK'u bekliyor. Son dakika Galatasaray transfer haberleri.

FutbolArena Özel - Galatasaray, PAOK Kulübünün transfer yapmasını 4 gözle bekliyor!

Garry Rodrigues ile anlaşan Galatasaray, aslında Yunanistan'da PAOK Kulübü ile de el sıkıştı. Ancak PAOK Kulübü, orta sahadaki en önemli silahları olan ve bu sezona çok iyi başlayan Rodrigues'in takıma yeni bir oyuncu gelmeden satılması halindetaraftarlarının tepkisinden çekinerek Galatasaray'dan ek süre istedi.

PAOK Başkanı Savvides, Rodrigues'in yerine kanat oyuncusu almadan bu transferi açıklamaları halinde büyük tepki alacağını söyledi. Şimdi Yunan ekibi sol kanada transfer yaptıktan sonra Garry Rodrigues'in Galatasaray'a transferi resmen açıklanacak.

Sarı kırmızılılar, PAOK Kulübüne 3.5 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 1.5 milyon Euro ödeyecek.

Garry Rodrigues kimdir?


26 yaşındaki Garry Rodrigues, Hollandalı doğumlu olmasına rağmen Yeşil Burun Adaları vatandaşı. Futbol kariyerine Hollanda'da başlayan genç futbolcu ilk çıkışını 2012 yılında Ado Den Hagg'a transfer olarak gerçekleştirdi. 2013 yılında Levski Sofia'ya transfer olan Garry Roridues, 2 sezon sonra İspanyol Elche'ye transfer oldu. Geçtiğimiz yıl bonservissiz olarak PAOK'a imza atan genç futbolcu burada gösterdiği performansla dikkat çekti. Kanatlarda oynayan Rodrigues bu sezon 22 resmi maça çıkan oyuncu 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Garry Rodrigues'in transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 3,5 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri