Galatasaray, Eren Derdiyok'u 4 milyon euro'ya transfer etti

Galatasaray kulübü Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok'u 4 milyon euro'ya transfer etti. 

FutbolArena - Galatasaray forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce KAP'a bildirilen Eren Derdiyok'un transferinde sarı kırmızılı yönetim Kasımpaşa kulübüyle 4 milyon euro'ya el sıkıştı.

Hilmi Öksüz doğruladı


Kasımpaşa kulübü Başkan Vekili Hilmi Öksüz, Eren Derdiyok'u 4 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a verdiklerini FutbolArena'ya açıkladı.

FutbolArena duyurmuştu...

30 Temmuz Cumartesi günü FutbolArena, okuyucularına Galatasaray'ın, Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya 4 milyon euro teklif yaptığını ve beklemeye geçtiğini duyurmuştu. (TIKLAYIN)

NİASSE DEĞİL, EREN DERDİYOK

Bu gelişmelerin ardından Niasse'ın da kiralık olarak Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilirken, FutbolArena son gelişmeleri en doğru şekilde aktararak, Niasse'ın değil, Eren Derdiyok'un transfer edileceğini duyurmuştu. (TIKLAYIN)


Eren Derdiyok, Galatasaray'dan ne kadar para kazanacak?


Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Eren Derdiyok'a ödeyeceği maaş belli oldu. Sarı kırmızılılar Eren'e yıllık 2.1 milyon euro ödeyecek.

Eren Derdiyok, Avusturya'da Kasımpaşa'nın kampında olduğu için önce kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçecek. Golcü oyuncunun sözleşmesi 3 yıllık...

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri