Galatasaray 5 isimle daha ayrılık kararı aldı

Sıradaki isimler Endoğan Adili, Jem Paul Karacan, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Lucas Ontivero oldu.

FutbolArena - Galatasaray'da Aurelien Chedjou, Kolbeinn Sigthorsson ve Hamit Altıntop'un sözleşmeleri için alınan fesih kararı sonrası 5 isimle daha yolları ayırmayı düşünüyor.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Sarı-kırmızılı kulüp, sözleşmeleri devam eden Endoğan Adili, Jem Paul Karacan, Umut Gündoğan, Emrah Başsan ve Lucas Ontivero'yla yollarını ayırma kararı aldı. Haberde kulüple sözleşmeleri olmasına karşın kadro planlamasında düşünülmeyen bu 5 isimle de anlaşma yoluyla vedalaşılacağı ifade edildi. Galatasaray yönetiminin Cavanda için de teklif beklediği öğrenildi.

FUTBOLARENA DUYURMUŞTU

İşte FutbolArena'nın dün duyurduğu bilgiler:

Galatasaray'da Kolbeinn Sigthorsson ve Hamit Altıntop'un ardından Aurelien Chedjou'nun da sözleşmesinin feshedilmesine karar verildi. Sarı kırmızılılar, Kamerunlu oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmesi istendi. Chedjou ile alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshi için anlaşıldı. Yani Chedjou bedelsiz olarak başka bir kulübe gidebilecek.

Sigthorsson ve Hamit'ten sonra Chedjou sözleşmesi feshedilen 3. futbolcu olurken sırada Ontivero, Umut, Endoğan, Jem Paul Karacan var.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri