FutbolArena yazarı Öyküm Kanbir'in Cumartesi günü İddaa yorumları

İngiltere ve İsveç futbolunu yakından takip eden FutbolArena İddaa Yazarı Öyküm Kanbir, günün tahminlerini sizler için derledi.

FutbolArena - İddaa Bülteni, Avrupa'da önde gelen liglerin başlamasıyla zenginleşti. İngiltere ve İsveç futbolunu yakından takip eden FutbolArena İddaa Yazarı Öyküm Kanbir, 10 Ağustos Cumartesi günü için 4 tercihi öne çıkardı.


269 Fulham-Blackburn1


Fulham sezon açılışını Barnsley deplasmanında aldığı mağlubiyetle yaptı. Genelde Premier Lig takımları Championship'e düştüklerinde ilk birkaç haftayı bocalayarak geçirirler. Fulham da bu konudaki genel ortalamayı bozmadı. Ancak 1-0'lık skorun yanı sıra sahadaki performans çok daha kötüydü. Rakibin orta sahada yaptığı sürpriz baskılar karşısında yaptıkları pas hataları dikkat çekti ve kaptırdıkları toplarla Barnsley 2-3 gol daha bulabilecek pozisyonları harcadı. Bu yönlerini mutlaka geliştirmeleri gerekiyor. Blackburn ise ligin yeni takımlarından olan Charlton'a mağlup oldu. Ancak hem maç 0-0 iken hem de geriye düştüklerinde yeterli reaksiyonu gösteremediler. Fulham transferin son günü Sessegnon'u kaybetse de Arter ve Reid gibi fark yaratacak eklemeler yaptı. Ayrıca golcü Mitrovic de şimdilik hala kadroda. Fulham'ın geçen haftaki görüntüden sonra bu hafta sahasında bir reaksiyon vermesini ve kazanmasını bekliyorum.


271 Middlesbrough-Brentford2.5 altı


Brentford'da bir dönem kapanıyor desek yanlış olmaz. Brentford sisteminin parlattığı Maupay 20 milyon euroluk bonservisiyle Premier Lig'in yolunu tuttu. Ayrıca sistemin ve geçen sezon başarıyı getiren oluşumun bir diğer anahtar parçası olan Benrahma'nın da sakatlığının sürmesi Brentford'ı bir süre zorlayacaktır ve bir süre daha tüm yük Watkins'in üzerine düşecektir. Maupay'dan elde edilen gelirle 19 yaşındaki Mbeumo'ya yatırım yapıldı. Middlesbrough ise ligin açılışını Luton deplasmanındaki 3-3'lük beraberlikle yaptı. Ancak atılan 3 golün 2'sinde net şekilde rakip kalecinin hatası vardı. Bu kadar gollü maçlara imza atmalarını beklemiyorum. Brentford'ın hücumdaki durumundan söz ettim. Bu şartlar altında fazla gol izlemeyebiliriz.


276 Bolton-Coventry2


Geçen sezon Championship'ten düşen Bolton, bu yıl da League 1'den düşecek ilk takım olacak. Yaşadıkları ekonomik sıkıntılar çok ciddi ve zaten federasyondan da 12 puanlık ceza alarak lige başladılar. Sezon öncesi kampları, ödemelerin yapılamaması sebebiyle iptal edilmek durumunda kalındı. Kadro olarak da yetersiz durumdalar. İlk hafta Wycombe deplasmanında da performanslarıyla durumun vahametini görmüş olduk. Bir süre daha iddaa Bolton'ın rakiplerine kuponlara eklenebilir seviyede oranlar açacaktır. Coventry'nin yanında olabiliriz.


340 Halmstad-Dalkurd 2.5 üstü


Halmstad, sezona yaptığı kötü başlangıçtan sonra Mayıs-Haziran ve Temmuz döneminde toparlanmıştı ancak son 3 maçta sadece 1 puan almaları sonucu yeniden gerileme dönemine girdiler. Aslında liderliğe oynayan Mjallby deplasmanında iyi futbol ortaya koyup yenildikten sonra ligin zayıf takımı Brommapojkarna karşısında iç sahada oynadıkları futbolun karşılığı olmayan yersiz bir puan kaybı yaşamaları moral bozdu. Şimdi yeniden toparlanma zamanı. Dalkurd kırılgan savunma yapısıyla Halmstad karşısında fazla direnç ortaya koyamaz. Ev sahibini galibiyete yakın görüyorum.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER