Fotomaç Manşet Fenerbahçe Haberleri (6 Kasım Pazar 2016)

6 Kasım Pazar günü Fotomaç gazetesinde Fenerbahçe ile ilgili yapılan haberleri derledik. Fenerbahçe ile ilgili 6 Kasım Pazar günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe ile ilgili 6 Kasım Pazar günü Fotomaç gazetesinde yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

Fenerbahçe için Mephis Depay iddiası


Kanarya bir büyük transferi bitirmek için daha düğmeye bastı. Son yıllarda dünya yıldızlarını kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Manchester United'da formayı unutan Memphis Depay'ın peşinde. Haber İngiliz basınında giderek geniş yer bulmaya başladı. Ada'nın prestijli gazetelerinden Guardian "Memphis Depay, devre arası transfer döneminde Manchester United'dan ayrılabilir" başlığıyla verdiği haberinde, Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat'ın onu kadrosunda görmeyi çok istediğini de yazdı.

Guardian'ın haberinde Dick Advocaat'ın PSV'den eski öğrencisi Depay hakkındaki sözlerine de yer verildi. Haberde, Hollandalı çalıştırıcının "Depay'ın düzenli forma giymesi gerekiyor. Yedek kalmak için fazlasıyla iyi bir futbolcu. Dünyanın en iyilerinden biri olacak potansiyeli var. Ancak şu an birçok yıldızın bulunduğu bir kadroda. Düzenli oynayacağı bir yerde olmalı" sözleri de paylaşıldı. Manchester United'ın hocası Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen ve sadece 24 dakika oynayabilen Depay'ın devre arasında kiralık olarak Fenerbahçe'ye gidebileceği vurgulandı.

Moussa Sow için Marsilya iddiası


Fenerbahçe yönetimi, Al Ahli'den 1 yıllığına kiralanan Sow'un bonservisini alabilmek için fırsat kollarken, rakipleri de yok değil. Marsilya'nın başına geçen Rudi Garcia, Lille'den eski öğrencisi olan 30 yaşındaki golcüyü takibe aldı. Sow, Lille de ise başkanlık vaadi olarak gündeme gelen isimler arasında gösteriliyor.


Mourinho'nun Fenerbahçe üzüntüsü


Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Moussa Sow ve Jeremain Lens'in harika golleriyle Manchester United'ı 2-1 yenerek çarpıcı bir sonuç elde etmişti. Ancak maçın içinde öyle bir detay var ki Kırmızı Şeytanların ünlü hocasının buna ciddi biçimde takıldığı öğrenildi.

İspanyol Tele Deporte, sarı-lacivertli seyircilerin daha dakikalar 75'ken her pas atıldığında "Oley" çekmesinin Jose Mourinho'nun karizmasını çizdiğini yazdı. İspanyol Tele Deporte "Jose'nin en acı günüydü. Belki de kariyerinde ilk kez onun çalıştırdığı bir takıma 'oley' çekildi" sözleriyle ünlü hocanın yaşadığı duyguları tarif etti. Alman futbolunun efsane ismi Dieter Höness ise Türklerin geçmişte ateşli taraftarları sayesinde büyük takımları yendiklerini ancak Fenerbahçe'nin sadece bu destekle değil oyunuyla da United'ı dize getirdiğini söyledi..

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri