FM oyuncularının efsanesi Maxim Tsigalko kimdir?

FM oyuncularının efsaneleri arasında yer alan Belaruslu futbolcu Maxim Tsigalko hayatını kaybetti.

FutbolArena - Championship Manager oyununun efsanelerinden olan Belaruslu futbolcu Maxim Tsigalko, yaşamını yitirdi. 37 yaşında hayatını kaybeden Maxim Tsigalko'nun ölüm nedeni ise bilinmiyor


Maxim Tsigalko neden öldü? Maxim Tsigalko kimdir?


Menajerlik oyunlarının tutkunları tarafından efsane olarak nitelendirilen Maxim Tsigalko, oyunda rekorları alt üst eden bir isimdi. Yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle 26 yaşında futboal veda eden Maxim Tsigalko, futbol yaşantısı sonrası zorlu bir hayat yaşadığını anlatmıştı. Belaruslu futbolcu Gazzetta.gr için verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

"İyi bir futbolcuydum ve yeteneklerime her zaman güvendim. 40 yaşıma kadar futbol oynayabileceğimi ve gol krallıkları yaşayabileceğimi düşünüyordum ama olmadı. Ciddi sakatlıklar geçirdim. 26 yaşında futbola son verdim. Eşim ve iki çocuğum için inşaatlarda çalıştım. Günde 5 dolar alıyordum, daha sonra 20 dolar kazanmaya başladı. Ama bu para bana yetmiyordu. Futbolu bıraktığımda hiç kimse beni aramadı. Futbolun içinde kalabilmek için çok çalıştım ama başaramadım. Herkes beni unuttu ve elimden tutmak istemedi. Hayat bazen çok acımasız olabiliyor."

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER