Fildişi Sahili Fas maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fildişi Sahili Fas maçı ne zaman? Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Fildişi Sahili Fas ile karşılaşacak. Fildişi Sahili Fas maçı saat kaçta, hangi kanalda?

FutbolArena - Fildişi Sahili Fas canlı! Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde mücadele eden Fildişi Sahili ile Fas kritik maçta karşı karşıya gelecek. Fildişi Sahili Fas maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak gibi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Fildişi Sahili Fas, Dünya Kupası Afrika Elemeleri puan durumu


Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde C Grubu'nda son maçlar oynanacak. Grupta lider durumda bulunan Fas, 1 puan arkasındaki Fildişi Sahili'ne konuk olacak. Dünya Kupası'na gidebilmek için beraberliğe ihtiyacı olan Fas, rakibine mağlup olması halinde turnuvaya gidemeyecek.

Zorlu mücadele öncesi Fildişi Sahili'nde savunmanın önemli ismi Bailly cezalı durumda. Savunma oyuncusu Viera, orta saha Seri, hücum adamları Bony ile Sio kadroda olmayan diğer eksikler. Deplasman takımı Fas'ta savunma adamları Manuel da Costa ve Feddal, orta sahalar Tannane, El Kaddouri ve Obbadi, hücum oyuncuları Bouhaddouz ile El-Arabi forma giyemeyecek. Fas'ın kadrosunda Amrabat, Dirar ve Belhanda gibi tanıdık isimler var.

Fildişi Sahili Fas maçı canlı izleme imkanı var mı?


Dünya Kupası Afrika Elemeleri'nde Fildişi Sahili ile Fas arasında oynanacak kritik mücadeleyi yayınlayacak kanal bulunmuyor. 11 Kasım Cumartesi saat 20:30'da başlayacak Fildişi Sahili Fas maçının canlı skor takibini FutbolArena'dan yapabilirsiniz.

Fildişi Sahili Fas canlı skor için tıklayın! >>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER