Fikret Orman'dan temkinli açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Süper Lig'de güle oynaya şampiyon olmanın çok zor olabileceğini söyledi.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Temsa ile yapılan otobüs sponsorluğu lansmanında soruları yanıtladı.

100. yıldaki şampiyonluk sonrası devre arasına 11 puan farkla girdiklerini ancak şampiyonluğunu kaybettiklerini hatırlatan Fikret Orman temkinli konuştu. Orman, "Bu bir maraton. Fener kötü başlasa da onlar da hareketlenecek. Başakşehir iyi gidiyor, Galatasaray iyi gidiyor, Bursa, Osmanlı, hepsi iyi gidiyor. Uzun bir maratonun içinde şansızlıklar var, sakatlıklar var. Daha ligin çok başındayız. En büyük isteğimiz tabii ki şampiyon olmak. Son 2 yıldızlı formaları satmak istiyoruz bu sene. Biz elimizden geleni yapacağız. Oturmuş bir kadrosu ve çok iyi bir teknik ekip olarak camia olarak istiyoruz şampiyonluğu. Güle oynaya şampiyon olmak diye bir şey yok. Öyle bir şey olsa şu an olmak isteriz" dedi.

"UMARIM DERBİDE TAŞKINLIK OLMAZ"

Hafta sonu oynananacak Galatasaray derbisine değinen Fikret Orman, şans faktörünün yanında olmasını dileyerek, "Bizim açımızdan önemi; Vodafone Arena'daki ilk derbi olması. Ama daha çok oynanacak maç var. İnşallah sahada oyuncuların karar vereceği, taşkınlığın olmadığı, hoşça izlenen, herkesin hayatlarında bir anı olarak kalacak bir maç diliyorum. Galatasaray da kazanmak için gelecektir. ifadelerini kullandı.

"DURSUN ÖZBEK'İ NEDEN DAVET EDELİM?"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için özel bir davetiye göndermeyeceklerini belirten Fikret Orman, "Böyle bir şeye gerek yok ki. Oraya davet üzerine gitmeyiz. DerbiLere takımlarımızın başkanı ve lideri olarak gidiyoruz. Öyle davetiye falan veya ben de gittim.Herhangi bir davetiyeye ihtiyacımız yok. Gelirlerse de keyif alırız. İlk derbiyi beraber seyretmekten de hoşnut oluruz." şeklinde konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri