Fikret Orman'dan Mutlu Kaya'ya yardım - Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ses yarışmasında tanınan ve sevgilisinin silahlı saldırısı sonucu uzun süre komada kalan Mutlu Kaya'nın tedavi masraflarını karşılayacağını açıkladı.

FutbolArena - Bir ses yarışmasına katıldığı için eski sevgilisi tarafından evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya uzun süre komada yatmıştı. Hastaneden taburcu olan Mutlu Kaya'nın tedavisi devam ederken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan anlamlı bir hareket geldi.

Fikret Orman'dan Mutlu Kaya'ya yardım

Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Mutlu Kaya başından geçenleri anlatırken Fikret Orman canlı yayına bağlandı. Kaya'nın hikayesinin kendisini çok etkilediğini söyleyen Orman tedavi masraflarını karşılamak istediğini söyledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri