Fikret Orman Bursaspor kanalına bağlanarak tarihi bir jest yaptı

Fikret Orman ve Ali Ay, Bursaspor televizyon kanalına bağlanarak Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan dostluk maçının tarihi hakkında konuştular. 

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa televizyon kanalı olan AS TV'ye bağlanarak tarihi bir konuşma yaptılar.


FİKRET ORMAN'IN AÇIKLAMALARI

"Öncelikle iyi akşamlar ve iyi yayınlar diliyorum. Benim açımdan da Bursaspor televizyonuna bağlanmak büyük bir mutluluk. Taraftarlarını ağırlamaktan keyif aldık. Böyle bir organizasyondan dolayı Ali Ay ve Bursaspor taraftar gruplarını tebrik ediyorum. Böyle olmalı zaten. Maçın içindeki oyunlardan bağımsız olarak, bu oyunu güzelleştirebilmek için pozitif katkıda bulunduk. Güzeldi ve güzel bitti. Skorla bir alakası yok. Spor ailesi içindeki nezaket açısından söylüyorum. Ancak maç sonra ülkemiz için kötü, insanlarımız için kötü şeyler yaşandı. 3 ay evvel polisliğe bağlamış, masum insanlar katledildi. Üzüntümüzün haddi hesabı yok. Lanetle kınıyoruz. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin."

"İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLACAK"


"İki camia arasında bir problem yokken insanları birbirine düşman edecek yollara gidilmemesi lazım. Daha da yakınlaşılması lazım. Bu olaylar iki camianın yakınlamasına vesile oldu. Sayın başkan Ali Ay'la da konuştuk. İnşallah bundan sonra her şey güzel olacak."


Beşiktaş - Bursaspor dostluk maçı ne zaman olacak?


Bursaspor Başkanı Ali Ay bu konu hakkında Fikret Orman'la konuştuklarını söyledi ve açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:

ALİ AY: "FİKRET ORMAN GİBİ BAŞKANLAR LAZIM."

"Ben burada Fikret başkana tekrar çok teşekkür ediyorum. Böyle olumlu, sporu seven, camialarını seven, halkı seven başkanlar olduğu müddetçe Türk futbolunun yükselmesi için gereken neyse yapacağız. Fikret başkan tanıdığım en iyi başkanlardan birisi. Fikret Orman bizi çok güzel ağırladı. Bu olaylar keşke olmasaydı diyoruz ama bu da vesile oldu. Bizim ve taraftarlar için inşallah bundan sonra, bütün kulüp taraftarları kardeşlik içinde görüntü verir. Rekabet sahada, dışarıda kardeşlik olmalı. Hepimiz bu yurdun insanıyız.

BURSASPOR - BEŞİKTAŞ DOSTLUK MAÇI

"Fikret Orman'la görüştüğümde kendi fikirlerimi söyledim. Bunu pekiştirmek amacıyla bir maç organizasyonu yapmamız gerektiğini söyledim. Nerede olursa olsun bir maç yapılması gerektiğini söyledik. Konuşmasını beraber yaptık. Fikret Orman da yönetimle görüşerek cevabını vereceğini söyledi. "

FİKRET ORMAN: "EN KÖTÜ MİLLİ MAÇ ARASI OLABİLİR."

"Böyle bir maçı oynamayı çok isteriz. Tabi daha evvelden hazırlanmış programlar var. Beşiktaş'ın Azerbaycan'da bir özel maçı var. Daha tarih netleşmedi. O sürece kadar biz Antalya'da olacak. Ali bey bana söyleyince biz hemen karşı taraflardaki muhattaplarımıza tarihi netleştirmek için ricada bulunduk. Onlar döndüğü gibi biz de Bursaspor'a cevap vereceğiz. Eğer bu dönemde olmazsa Milli takım arası olabilir. Biz de Bursa'nın yeni stadında oynamaktan büyük keyif alırız. Ev sahibinin Bursaspor olmasını daha şık olarak buluyorum."

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri