FIBA Dünya Kupası ne zaman? 2019 FIFA Dünya Kupası Türkiye'nin maçları

FIBA Dünya Kupası'nda Türkiye'nin maç programı belli oldu. FIBA Dünya Kupası ne zaman, FIBA Dünya Kupası hangi takımlar katıldı, FIBA Dünya Kupası nerede yapılacak gibi soruların yanıtları haberimizde.

FIBA Dünya Kupası ne zaman, FIBA Dünya Kupası 2019 nerede yapılacak, FIBA Dünya Kupası ev sahibi kim, FIBA Dünya Kupası Türkiye'nin grubu, FIBA Dünya Kupası Türkiye'nin maçları, FIBA Dünya Kupası katılan takımlar, FIBA Dünya Kupası Basketbol ne zaman başlıyor, FIBA Dünya Kupası maçlar hangi kanalda, FIBA Dünya Kupası başlama tarihi gibi aramaların yanıtlarını haberimizde derledik. FIBA Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Türk Milli Takımımızın maç programı da belli oldu.

FIBA Dünya Kupası ne zaman başlayacak? FIBA Dünya Kupası nerede düzenleniyor?


2019 FIBA Dünya Kupası Çin'de düzenlenecek. Çin'in ev sahipliği yapacağı turnuvada Türkiye de mücadele edecek. A Milli Basketbol Takımımız, 31 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında Çin'de düzenlenecek olan şampiyonada E Grubu'nda mücadele edecek.

FIBA Dünya Kupası Türkiye'nin grubu ve maç programı


E Grubu'nda ABD, Çekya ve Japonya ile karşılaşacak olan 12 Dev Adam, ilk turda bu zorlu rakiplerle mücadele edecek. İşte Milli Takımımızın maç programı

1 Eylül 2019, Pazar
(TSİ) 11:30 Türkiye - Japonya

3 Eylül 2019, Salı
(TSİ) 15:30 ABD - Türkiye

5 Eylül 2019, Perşembe
(TSİ) 11:30 Türkiye - Çekya

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER