Fetö öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü? Fetö'nün (Fethullah Gülen) mezarı nerede?

Son dakika Fetö öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen nasıl öldü? Fethullah Gülen (FETÖ) öldü iddiaları doğru mu? Prof. Dr. Cevat Akşit'in iddialarının ardından sosyal medya ve internet ortamında Fethullah Gülen'in ölüp ölmediği araştırılıyor. Fetö öldü mü 2018 son dakika gelişmeleri haberimizde. 

FutbolArena - Fetö öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü? Fethullah Gülen ile ilgili son dakika çarpıcı bir iddia gündema atıldı. Prof. Dr. Cevat Akşit'in Fethullah Gülen'in öldürüldüğünü açıklamasının ardından insanlar sosyal medya ve internet ortamında Fethullah Gülen öldü mü? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Fetö öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü? Fetö'nün mezarı nerede? Fethullah Gülen'in mezarı nerede? Fethullah Gülen 2018 ve Fetö 2018 son dakika gelişmeleri haberimizin devamında.

Prof. Dr. Devat Akşit, Fethullah Gülen ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Fethullah Gülen'in (FETÖ) öldüğünü söyleyen Cevat Akit, Fethullah Gülen'in gömülü olduğu mezarı da söyledi. Cevat Akşit'in sözleri şu şekilde:



Yoksa bizim polis onu getirecekti Türkiye'ye, şimdi onun öldüğünü biliyor bizim polislerimiz. Burada papaz var ya bir tane 'onu vermezseniz biz de bunu vermeyeceğiz' diyorlar. Öldürdüler onu, çoktan öldü. Öldüğü yeri de biliyorum ben; New Jersey'de... Yahudi mezarlığında gömüldü. İstihbaratta adamın var mı, özel konuşabileceğin adam varsa sorabilirsin. Yok oldu gitti." Bir süre önce örgüte yakın kaynaklar tarafından Fetullah Gülen'in kanser olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. (SuperHaber)

Fethullah Gülen kimdir?


Fethullah Gülen, Erzurum'un eski adıyla Pasinler (Hasankale) ilçesinde Ramiz ve Refiha Gülen çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. 11 kardeşe sahip olan Gülen, kardeşlerinin en büyüğüdür. 4 yaşında Kuran eğitimine başlayan Gülen, yaşadığı köyde okul olmaması sebebiyle akşamları verilen derslere katılarak ilkokul eğitimi almaya başladı. İmam olan babasının görev yerinin değişmesi ile beraber eğitimini yarıda bıraktı ve sonrasında Erzurum'da dışardan eğitim alarak tamamladı. 1951 yılında babasından aldığı eğitim ile hafızlık çalışmalarına başladı ve bu eğitim sayesinde henüz 10 yaşındayken hafız oldu. Genç yaşında vaazlar vermeye başladı ve kısa süre sonra Erzurum dışına çıkarak birçok ilde bu çalışmalara devam etti.

FETHULLAH GÜLEN MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER