Fethiyespor 3-1 Niğde Belediyespor maç özeti ve golleri

TFF 2. Lig Beyaz Grup 28. haftasında Fethiyespor sahasında Niğde Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Fethiyespor - Niğde Belediyespor maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena - TFF 2. Lig Beyaz Grup 28. haftasında Fethiyespor sahasında Niğde Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kümede kalma mücadelesi veren Fethiyespor ligin belki de en kritik 90 dakikalarından birine çıktı. Niğde Belediyespor ise orta sıralarda yer alıyor ve play-off hattından oldukça uzaklaştı. Fethiyespor - Niğde Belediyespor maç özeti ve golleri haberimizin devamında.


Fethiyespor - Niğde Belediyespor maçı kaç kaç bitti?


TFF 2. Lig Beyaz Grup 28. haftasında oynanan Fethiyespor - Niğde Belediyespor maçında ev sahibi takım mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıktı. Maçın 10. dakikasında Fethiyespor Emrullah Yıldırım'ın golüyle 1-0 öne geçti. 18. dakikada Eren Tokat Niğde Belediyespor'a beraberliği getiren golü kaydetti. İlk yarı tam bu skorla bitiyor derken Üstün Bilgi, Fethiyespor adına sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Soyunma odasına moralli giden Fethiyespor ikinci yarıya da daha baskılı başlayan taraf oldu. 64. dakikada bir kez daha gol atan Üstün Bilgi takımını 3-1 öne geçirdi. 3-1'in ardından rakibi karşısında daha özgüvenli bir futbol oynayan Fethiyespor sahadan bu skorla galip ayrıldı.

Fethiyespor bu galibiyetin ardından puanını 25'e yükseltti. Düşme hattındaki Nazilli Belediyespor'un ise 23 puanı bulunuyor. Diğer tarafta Niğde Belediyespor 39 puanla haftayı 9. sırada tamamladı.

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fethiyespor Son Dakika Haberleri