Fethiyespor - Gümüşhanespor canlı skor, maç sonucu - Maç hangi kanalda?

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 3. haftasında Fethiyespor sahasında Gümüşhanespor'u ağırlayacak. Fethiyespor - Gümüşhanespor maçıyla ilgili bilmeniz gereken detaylar. 

FutbolArena - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 3. haftasında Fethiyespor sahasında Gümüşhanespor'u ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Ankaragücü'ne kaptıran Gümüşhanespor, bu sezon oynadığı 2 maçı da kazandı. Geçtiğimiz sezon yine 2. ligde mücadele eden Fethiyespor son haftalarda korkulu rüya görmesine rağmen ligde kalmayı başarmıştı. Fethiyespor bu sezon ligde oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve kalesinde gol görmedi. Fethiyespor - Gümüşhanespor maçıyla ilgili tüm detaylar haberin devamında.

GÜMÜŞHANESPOR'DA HEDEF 3 PUAN

Gümüşhanespor'da Başkan Kaya Büyükbayraktar lige iyi başladıklarını belirtmesine rağmen “Ancak takım olarak uyum sorunu ister istemez yaşıyoruz. Takımda yetenekli ve kendisini ispat etmiş üst ligleri görmüş oyuncular var. Sakatlıkları bulunan bazı oyuncularımızda yeni yeni takıma katılıyor. Bu bakımdan takımın istenilen düzeye gelmesi için zamana ihtiyaç var. İlk iki haftada bizim için sıkıntılı geçti. Ama ilk iki haftayı kayıpsız geçmeyi başardık" dedi. Bu hafta Anadolu Selçukspor ile oynadıkları maçta takımı iyi bulduğunu ifade eden Büyükbayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Karşılaşma boyunca üstün olan taraf bizdik. İyi pozisyonlara girdik. Yakaladığımız fırsatlarda daha dikkatli olsak skor çok daha farklı olabilirdi."

Bu hafta Fethiyespor ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatan Büyükbayraktar, “Gece maçı oynayacağız. Gece maçı oynamanın bizim için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü kadromuzda baktığımızda üst liglerde oynamış birçok oyuncu var. Galibiyetle dönmek istiyoruz. Amacımız kazanıp çıkışımızı sürdürmek" dedi.

FETHİYESPOR'UN SON 5 MAÇI

Bağcılar 1-1 Fethiyespor
Fethiyespor 3-0 Keçiörengücü
BB Erzurumspor 0-0 Fethiyespor
Fethiyespor 1-0 Hacettepe
Pendikspor 0-0 Fethiyespor


Fethiyespor - Gümüşhanespor maçı canlı TV yayını var mı?


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 3. haftasında Fethiyespor, Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Ligde bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Gümüşhanespor deplasmanda Fethiyespor maçına 3 puan parolasıyla çıkacak. Müsabaka saat 19:00'da başlayacak ve herhangi bir TV kanalından yayınlanmayacak. Ancak maçı FutbolArenaCanlıSkor sayfasından takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER