Fernando Muslera takımdan ayrılacak mı? - Galatasaray Transfer Haberleri

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın geleceği merak ediliyor.

FutbolArena - Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera'nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Uruguaylı kalecinin daha önce verdiği ayrılık kararından vazgeçtiği iddia edildi.

Fernando Muslera transfer olacak mı?


Vatan Gazetesi'nin haberine göre; 29 yaşındaki oyuncu yaptığı kontrat ile birlikte 2017-18 sezonu sonuna kadar Sarı Kırmızılılar'da kalmayı garanti ederken yıllık ise 3 milyon 575 bin Euro gibi yüksek bir kontrata da imzasını atmıştı. Fakat hem menajerlerin kendisini iyi bir rakama satma isteği hem de kulübün içinde bulunduğu durum oyuncunun da aklını karıştırırken sonunda kararını verdi ve kalmak istediğini idarecilere bildirdi.

Avrupa'dan bazı takımların yanı sıra Muslera için Güney Amerika'nın ünlü kulüpleri de devreye girdi. Fakat G.Saray'dan aldığı rakamın yanına bile yaklaşamayan bu öneriler sonrasında eşi ile durum değerlendirmesi yapan Muslera yola G.Saray'da devam etmeye karar verdi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmasa bile kulübünde kalmak isteyen oyuncunun eşinin İstanbul'u sevmesi ve burada kurdukları düzen de kalmalarında pay sahibi oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri