Fernandao'dan Podolski'ye gönderme

Fernandao, Lukas Podolski'nin Flamengo'ya duyduğu ilgide kasıt olduğunu iddia etti.

FutbolArena Dış Haberler - İngiliz basınından Fox Sport'a röportaj veren Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, Alman yıldız Lukas Podolski için şaşırtan yorumlarda bulundu.

Fernandao'nun Lukas Podolski açıklaması


Fernandao, Galatasaray'da gollerini sıralayan ve adı Japon kulübü Vissel Kobe ile anılan Lukas Podolski'nin Flamengo'ya duyduğu ilgide kasıt olduğunu iddia etti.

'PAZARLAMA STRATEJİSİ YAPTI'

Brezilyalı yıldız Fox Sport'a yaptığı açıklamada, "2014'teki Dünya Kupası şampiyonluğu sonrası Podolski, Flamengo'ya ilgisini belli ederek bence pazarlama stratejisi uyguladı. Bana sorarsanız bunu medyada daha fazla yer almak için yaptı." ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Podolski'nin Arjantin zaferinin ardından Flamengo formasıyla poz vermesi gündem yaratmıştı.

Fernandao, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Brezilya basınında Robin van Persie'nin gölgesinde kalmadığı aktarılan Fernandao için övgü dolu sözler yazılırken, tecrübeli golcünün de gelecek sezon Brezilya'ya dönebileceğini söylemesi dikkatlerden kaçmadı.

Brezilya'da eski takımı Bahia'ya döneceğini belirten Fernandao, "Umarım dönüşüm çok uzun sürmez" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de futbolseverlerin coşkusuna değinen Fernandao, bir Fenerbahçe taraftarının sırf imza alabilmek için kendisini arabasıyla takip ettiğini söylerken, "İç saha maçlarında performansınıza çok yardımcı oluyorlar, hele derbiler çok farklı oluyor" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri