Fenerbahçe'nin 10 numara transfer adayı Camilo konuştu

Brezilya Serie A takımlarından Bofatofo forması giyen Fernando Camilo ülke basınına Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Brezilya Serie A takımlarından Botafogo'nun yıldız futbolcusu Camilo, Fenerbahçe'nin kendisini izlediği ve transfer etmek istemesi hakkında Brezilya basınına önemli açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe'nin sürpriz 10 numara transfer adayı


Brezilya Serie A takımlarından Botafogo forması giyen ve başarılı bir sezon geçiren Fernando Camilo, Brezilya basınına Fenerbahçe hakkında konuştu ve önemli bir itirafta bulundu:

"ÇOK MEMNUN OLDUM."

"Fenerbahçe'nin ilgisinden memnunum. Bu durum için memnunum. Biz takım olarak harika iş çıkartıyoruz ve şu an takımıma güvence vermek isterim. Takımdan ayrılmam yönetime ve kulübüme bağlı tabi ki. Ben bu olayı basından öğrendim. Şu anda Libertadores Kupası'na gitmek için Botafogo'ya odaklandım."

Brezilya Serie A'da 35. haftanın sonunda 55 puanla 5. sırada yer alan Botafogo, Libertaodres Kupası'na katılma mücadelesi veriyor.


Fernando Camilo kimdir?


9 Mart 1986 Brezilya, Rio de Janerio doğumlu olan Fernando Camilo, geçtiğimiz sezon sonu Suudi Arabistan takımı Al Shabab'dan Botafogo'ya transfer oldu. Orta sahada 10 numara, forvet arkası pozisyonunda görev yapan ve daha ziyade sol ayağını kullanan Fernando Camilo, Botafogo formasıyla Brezilya Serie A'da bu sezon toplamda 27 görev yaptı ve 6 gol attı, 1 asist yaptı.

HARİKA BİR 10 NUMARA!
Brezilya futbolunu yakından takip eden Nesine yazarlarından Mertcan Bulca, Fernando Camilo'nun Botafogo'da harika bir seozn geçirdiğini ve takımını neredeyse tek başına Libertadores Kupası'na götüreceğini söylerken, Camilo'nun 10 numara bir oyuncu olduğunu ve 30 yaşında olmasına rağmen Fenerbahçe'nin transfer etmesi halinde uzun süredir bu mevkideki eksikliğini kesinlikle gidereceğini söyledi.

Fenerbahçe yönetiminin transfer planı


Fenerbahçe yönetimi Ocak ayında bonservis geliri elde edilmese bile kiralık formülünü kullanarak devre arasında bir orta saha transferi yapmayı planlıyor. Öne çıkan isimlerin başında ise Chelsea'nin Hollandalı futbolcusu Marco van Ginkel geliyor. Santrforun ismi ise sır gibi saklanıyor. Oyuncuyla ilgili yönetime yakın kaynaklardan yapılan yorum, "Eğer gelirse Fenerbahçe'yi tek başına şampiyon yapar' yönünde. (Sabah)

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri