Fenerbahçe'de Krasnodar uyarısı

Fenerbahçeli yönetici Şekip Mosturoğlu, Krasnodar eşleşmesiyle ilgili yorumlarda bulundu.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar ile eşleşen Fenerbahçe'de asbaşkan Şekip Mosturoğlu açıklamalarda bulundu. Rus ekibinin dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu vurgulayan Mosturoğlu, FBTV'ye değerlendirmeler yaptı.

Fenerbahçe Televizyonu'na kurayı değerlendiren Şekip Mosturoğlu, “İlk maçın deplasmanda olmasını avantaj olarak görüyorum. Bu turdan itibaren gelecek takımların hiçbiri hafife alınmamalı. Futbolda rakibinizi hafife alınca kadronuz ne kadar güçlü olursa olsun arzu etmediğiniz sonuçla karşılaşabiliyorsunuz. Ciddiye alınması gereken bir rakip. Grup aşamasındaki maçlarda gösterdiğimiz şekilde ciddi ve özellikle Avrupa Ligi'nin seviyesinde bir futbol oynarsak her iki maçta da avantajın bizde olacağını düşünüyorum. Şubat ayında Rusya'da oynamak bir dezavantaj olarak gözüküyor. Lig arasının hemen sonrası olacak. Kadrolara yüklemeler yapılacak. O yüklemeler bazı takımlarda olumsuz sonuçlar verebiliyor. Ligin ikinci yarısının başında istenilen verim hemen alınamayabiliyor. Umarım ki orada sık maç yaparak dezavantajlar giderilir. Ben bu turda Fenerbahçe'nin avantajlı olduğunu ve tur atlayacağını düşünüyorum. İnşallah hayırlı olur" şeklinde konuştu.

Milletimizin, bu acılı günlerde bir nebze olsun futbolda elde edilen uluslararası başarılarla mutlu oluğunu belirten Mosturoğlu, “İnşallah bu acılı günleri yine futbol takımlarının Avrupa'da elde edeceği başarılarla aşarız" diyerek sözlerini noktaladı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri