Fenerbahçe'de kaptanlar duruma müdahale etti

Fenerbahçe'nin kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal takımı sadece Grasshoppers maçını düşünmeleri konusunda uyardı.

FutbolArena - Teknik direktör Vitor Pereira'nın Fenerbahçe antrenmanına çıkmamasının ardından yaşanan gelişmeler sarı lacivertli camiada tedirginlik yarattı.

FENERBAHÇE'DE GRASSHOPPERS ALARMI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi play-off turu öncesi takımın konsantrasyonunu yerinde tutmaya çalışıyor.

Aziz Yıldırım'ın talimatı ile takım arkadaşlarına bir konuşma gerçekleştiren ikili "Bizim işimiz futbol oynamak. Sadece maçı düşünelim. Mutlaka kazanmak zorundayız. Grasshoppers tehlikeli bir takım. Taraftara lig öncesi moral vermemiz gerekiyor, Monaco'ya yenilerek onları üzdük. İlk maçta alacağımız avantajlı skor bize turu getirir." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri