Fenerbahçe yöneticileri ve üyeleri derbi öncesinde bir araya geldi

Fenerbahçe'de yönetici ve üyeler Galatasaray derbisi öncesinde sabah saatlerinde tesislerde bir araya geldi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin dev projesi Hedef 1 Milyon Üye ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Proje kapsamında sabah saatlerinde Faruk Ilgaz tesislerinde yöneticiler ve üyeler Galatasaray derbisi öncesi bir araya geldi.

MİTHAT YENİGÜN: "TÜRKİYE'NİN FENERBAHÇE'YE HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA İHTİYACI VAR"

Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Başkanvekili Mithat Yenigün, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Etkinliğe katılan derneklerin isimlerini sıralayan Yenigün, “Landshut, Augsburg, Reutlingen, Frankfurt, Köln, Koblenz, Stuttgart,İsviçre, Dortmund, Denizli platformu, Avcılar platformu, Hendek platformu, Malkara ve sizler; hoş geldiniz. Türkiye zor bir dönem yaşıyor. Bu zor dönemin işaretleri 3 Temmuz'da gelmişti. Başkanımızın o gün vermiş olduğu mesajları birçoğumuz anlamamıştı. Şimdi aklını ve vicdanını kullanan herkesin buna şapka çıkartması gerekiyor. Türkiye'nin çimentosunun daha sağlamlaştırılması gerekiyor. Birbirimize çok daha fazla bağlanmamız gerekiyor. Türkiye'yi bu durumdan hep birlikte kurtarabiliriz. Türkiye'nin Fenerbahçe'ye her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. Fenerbahçe'nin çimentosu çok değerli, bunu geliştirip, topluma yaymamız gerekiyor. Hem bizim, hem ülkenin, buna ihtiyacı var. Hedef 1 Milyon Üye Projesi kendiliğinden oluşmadı, işin para tarafını bir kenara bırakalım, o da önemli ama asıl önemli olan; biz ne kadar üyeyiz, milyona ne zaman ulaşabiliriz. Çünkü her üye kardeşimiz kendine görev alacak ve o görevi yerine getirmek için canla başla çalışacak. Sadece başkana, yönetime, profesyonel arkadaşlara işi bırakmayacağız. Fenerbahçe bunu başarırsa çok güzel örnek teşkil edecek. Güzel bir sonuçla evinize dönmenizi arzuluyorum ve bundan eminim" diyerek sözlerini tamamladı.



ŞEKİP MOSTUROĞLU: "FENERBAHÇE TARAFTARI DAVASINA SAHİP ÇIKTI"

"Fenerbahçe ailesi tümüyle bu davaya sahip çıkıyor" diyen Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "İyi ki varsınız. Spor kulüplerinin tabii ki temel amacı sportif başarılar elde etmektir. Kulüpler bunun için çaba gösterir. Bizler de Fenerbahçe'nin imkanlarıyla tüm dallarda Fenerbahçe'yi hep kupalar alan, şampiyonluklar kazanan kulüp haline getirmeye gayret ettik.Fenerbahçe hiçbir zaman şampiyonluk dışında kalmadı. Kazansa da kaybetse de finalde Fenerbahçe vardı. Sadece rakipleri değişiyor. Bu da Fenerbahçe taraftarının kattığı ekonomik güçle oluyor. En önemli tarafı ise Fenerbahçe taraftarının Türkiye kazandırdıklarıdır. Eğer Fenerbahçe olmasa idi çok muhtemeldir ki, FETÖ/PDY olayı hiçbir şekilde kamuoyunda bu kadar net anlaşılamazdı, ilk olarak ortaya çıkartan Fenerbahçe taraftarının haklı ve kararlı direnişidir. Fenerbahçe'ye sahip çıkmasıdır. Hiç kimsenin ortaya çıkamadığı, tek laf edemediği günlerde bu taraftar grubu Fenerbahçe'ye uzanan elin kim olduğunu söylemiş ve onunla mücadele etmiştir. Ne pahasına etmiştir? Canı pahasına etmiştir. Stadımızda Galatasaray finalindekarşılaştığımız olay da bir FETÖ tezgahıdır. Bununla ilgili Cumhuriyet Savcılığında süren bir soruşturma var. Bu olay tamamen Fenerbahçe taraftarına ders vermek, davadan geri durmasını sağlamak için yapılmıştır ama Fenerbahçe taraftarı hiçbir şekilde geri durmadı. Takıma, davasına sahip çıktı ve biz en sonunda kazandık. Onun için hepinize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.
İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi.

İLYAS BULCAY: "KULÜBÜMÜZÜN BAŞKA ELLERE GEÇMESİNİ İSTEMEYEN SADIK FENERBAHÇELİLERİZ."

Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay da, “Bugün bizler için çok özel bir gün. Dün akşam kutlamalar yaptık. Bu bizim maça nasıl hazırlandığımızı ve takımımıza güvenimizi gösteriyor. Bu artık geleneksel hale geldi. Dünyanın her yerinde bütün kulüpler endüstriyel futbolda kendilerine tahkim etmeseler başkalarının eline geçiyorlar. Her yerde her gün böyle toplantılar yapıyoruz. Biz kulübümüzün başka ellere geçmesini istemeyen sadık Fenerbahçelileriz. İnanıp o üyelik kartını cebimize koymalıyız. Üyeliğin avantajları ikinci etken, birincisi sevdamızdır" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri