Fenerbahçe Transfer Haberleri - FB Transfer Listesi (11 Temmuz 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Fenerbahçe transfer haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün hangi transfer haberleri yazıldı?

FutbolArena - 11 Temmuz 2016 Pazartesi gününde basında çıkan Fenerbahçe transfer haberlerini derledik.

11 Temmuz Pazartesi 2016 Fenerbahçe Transfer Haberleri


Fenerbahçe, Valbuena'yı transfer edecek mi?


Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Mathieu Valbuena ile ilgilendiği iddia edilmişti. Lyon Başkanı Jean Michel Aulas yaptığı açıklamada sarı lacivertlilerin teklifini doğruladı.

Le Progres Gazetesi'ne konuşan Aulas, "Fenerbahçe ile görüşmemiz oldu. Valbuena için sadece onlarla temasa geçtik. Zaten gelecek hafta hazırlık maçı yapacağız. Görüşmek için vaktimiz olacak. Valbuena oldukça formda. Eğer başka teklifler de gelirse oturup değerlendiririz" dedi.

Lyon ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Valbuena geçen sezon 37 maçta 4 gol, 8 asistlik performans sergiledi.


Mehmet Topal'ın sakatlığı ciddi mi?


Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında Romanya'nın Voluntari takımıyla hazırlık maçı yaptı.

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı maçta Mehmet Topal yürekleri ağızlara getirdi.

Tecrübeli futbolcunun kasığında ufak bir yırtık olduğu ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında cezası nedeniyle oynayamayacak olan Mehmet Topal'ın ikinci maça yetişmesi bekleniyor.


Martin Skrtel, terör saldırıları için neler dedi?


Fenerbahçe'nin Liverpool'dan transfer ettiği Martin Skrtel, şimdiden Fenerbahçe taraftarlarının gönlünü fethetti.

Slovak savunmacı Türkiye'de gerçekleşen hain terör saldırılarıyla ilgili konuşarak cesaretini ortaya koydu.

Türkiye'yi tercih etmesinde terör saldırılarını düşünmediğini ve de bu durumdan korkmadığını belirten Skrtel, “Rusya'da oynadığım dönemde de terör tehlikesiyle karşılaştım. Türkiye'de olması Türkiye'nin suçu değil, bizim kaderimiz"şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Hakim Ziyech transferinde ne durumda?


Bugüne kadar birçok ismi gündemine alan Fenerbahçe, Twente'nin Faslı oyuncusu Hakim Ziyech ile ilgili temaslarını hızlandırdı

AMK'da yer alan habere göre, Sarı-Lacivertli yönetim, Twente ile kıran kırana bonservis pazarlığı yapıyor. Stoch artı bir miktar para da önerilen Hollanda kulübü, düşünmek için süre istedi.

Öte yandan Fenerbahçe'de bu bölge için iki alternatif söz konusu... Bunlardan biri Lyon'dan Valbuena ve bir diğer Faslı yıldız Younes Belhanda da 10 numara için alternatif olmayı sürdürüyor.

Robin van Persie, PSG'ye mi transfer oluyor?


Zlatan Ibrahimovic ile yolları ayıran ve forvete dev bir takviye yapmak isteyen Fransız ekibi listenin ilk sırasına Robin van Persie'yi yazdı.

Fanatik'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'den yılda 5.5 milyon Euro kazanan Van Persie için yönetimin 11 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri