Fenerbahçe-Kasımpaşa canlı izle, Fenerbahçe-Kasımpaşa şifresiz İZLE (Fenerbahçe-Kasımpaşa beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Fenerbahçe - Kasımpaşa Süper Lig 11. haftasında oynanacak olan maç saat 20:30'da. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını canlı ve şifresiz izlemek için tüm detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig 11. haftasında Ülker Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı saat 20:30'da başlayacak. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının 11'leri belli oldu. Fenerbahçe - Kasımpaşamaçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Fenerbahçe - Kasımpaşamaçı öncesi tüm bilgiler FutbolArena'da. Öte yandan Fenerbahçe - Kasımpaşamaçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı ilk 11'leri


Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Fenerbahçe: Altay, Isla, Zanka, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Gustavo, Tolga, Ozan Tufan, Garry Rodrigues, Victor Moses, Vedat Muriqi

Kasımpaşa'nın ilk 11'i: Fatih, Popov, Fernandes, Ben Youssef, Hafez, Aytaç, Sadiku, Khalili, Yusuf Erdoğan, Hajradinovic, Koita


Fenerbahçe - Kasımpaşa Süper Lig Puan Durumu


Fenerbahçe, Süper Lig'de geride kalan 10 haftada topladığı 17 puanla 4. sırada yer alıyor. Sarı lacivertliler bu süreçte 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Kasımpaşa ise Süper Lig'in 10. haftası itibariyle 12 puanla 11. sırada bulunuyor. İstanbul ekibi bu sezon 10 Süper Lig maçından 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet çıkardı.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA CANLI İDDAA OYNA


Fenerbahçe - Kasımpaşa maç haberleri


Fenerbahçe, Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında 13 maçtır kaybetmiyor. Sarı-lacivertliler bu müsabakaların 11'inden galibiyetle ayrılırken, iki maç ise beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yla karşılaştığı son 13 maçta yenilmedi ve bu müsabakalardan 11 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bu maçların 12'sinde Kasımpaşa ağlarına 35 gol gönderen sarı-lacivertliler rakibine Süper Lig'de 29 Eylül 2012'den bu yana kaybetmiyor. (İHA)


Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı istatistik haberleri


Fenerbahçe'de Vedat Muriqi rüzgarı esiyor. Sarı-lacivertliler, Vedat Muriqi'nin bu sezon Süper Lig'de gol attığı tüm maçlarda sahadan galibiyetle ayrılırken (5 gol, 5 galibiyet), gol atamadığı hiçbir maçı kazanamadı (2 Beraberlik 3 Mağlubiyet). Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında yarın saat 20.30'da Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. (İHA)

Fenerbahçe - Kasımpaşa beIN Sports canlı yayın


Süper Lig'de 11. hafta perde Fenerbahçe - Kasımpaşa maçıyla açılacak. Fenerbahçe ile Kasımpaşa 8 Kasım 2019 Cuma akşamı saat 20:30'da başlayacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20:30'da başlayacak olan Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe - Kasımpaşa canlı izle, Fenerbahçe - Kasımpaşa şifresiz izle, Fenerbahçe - Kasımpaşa bein sports izle, Fenerbahçe - Kasımpaşa bein sports canlı izle, Fenerbahçe - Kasımpaşa bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının tüm heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER