Fenerbahçe-Fatih Karagümrük canlı izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük şifresiz izle (Fenerbahçe-Fatih Karagümrük beIN Sports canlı izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük beIN Sports şifresiz İZLE)

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük Süper Lig 9. hafta mücadelesi saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek için Fenerbahçe-Fatih Karagümrük beIN Sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 9. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ligde son 3 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Sarı lacivertliler son maçında derbide Beşikta ile golsüz berabere kaldı. Fatih Karagümrük ise ligde 4 maçtır kazanamıyor. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı saat 20:00'da başlayacak. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçının ilk 11'leri belli oldu. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgiler haberimizde.


Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı ilk 11'leri


Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Altay Bayındır, Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Attila Szalai, Lincoln, Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor, İrfan Can, Valencia, Joao Pedro

Fatih Karagümrük'ün ilk 11'i: Viviano, Salih Dursun, Dresevic, Biraschi, Caner Erkin, Ozdoev, Colley, Shukurov, J. Durmaz, Kouassi, Borini


Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maç haberleri


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında bu akşam VavaCars Fatih Karagümrük takımını konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Ligin 8. haftasında derbide Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, sahasındaki VavaCars Fatih Karagümrük maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Fenerbahçe haftaya 14 puanla 7. sırada girdi.

Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı istatistik haberleri


Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü ağırladığı son beş maçı kaybetmeyen Fenerbahçe (4G 1B), bu dönemde sadece gol atamadığı tek randevu olan son karşılaşmada puan kaybetti (0-0; Mayıs 2022). Sarı-lacivertliler, bugüne kadar iç sahada rakibine üst üste iki lig randevusunda puan vermedi (6 maç). Fenerbahçe'ye rakip olduğu son 11 Süper Lig maçını kazanamayan Fatih Karagümrük (4B 7M), ligde bir rakibine karşı en uzun galibiyet hasretini yaşıyor. Kırmızı-siyahlıların, en üst ligde 8+ kez karşılaştığı 14 takım arasında en düşük galibiyet oranına sahip olduğu rakibi sarı-lacivertliler (%8; 1G 4B 7M). Deplasmandaki son iki Süper Lig maçında gol sesi çıkmayan Fatih Karagümrük (0-0 vs Sivasspor & İstanbul Başakşehir), daha önce sadece Ekim 1961'de üst üste üç ziyaretinden golsüz beraberlikle döndü. İstanbul ekibi, kalesini üst üste üç dış saha karşılaşmasında en son bu seri esnasında kapatabildi. (Opta)


Fenerbahçe-Fatih Karagümrük beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 9. haftasında Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Saat 20:00'da başlayacak olan Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçını beIN Sports 1 canlı yayınlyacak. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe-Fatih Karagümrük canlı izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük şifresiz izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük bein sports izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük bein sports canlı izle, Fenerbahçe-Fatih Karagümrük bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER