Fenerbahçe-Antalyaspor canlı izle,Fenerbahçe-Antalyaspor şifresiz izle (Fenerbahçe-Antalyaspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Fenerbahçe-Antalyaspor Süper Lig 28. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Fenerbahçe-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 28. haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Son lig maçında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet alan sarı lacivertliler, Antalyaspor karşısında da hata yapmak istemiyor. Ersun Yanal'ın takımı Antalyaspor ise ligde 11 maçtır kaybetmiyor. Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Fenerbahçe-Antalyaspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Fenerbahçe-Antalyaspor maçı ilk 11'leri


Fenerbahçe: Altay, Gökhan Gönül, Tisserand, Szalai, Novak; Ozan Tufan, Sosa, Osayi Samuel, Mesut Özil, Pelkas, Samatta

Antalyaspor:Boffin, Bünyamin, Naldo, Kudryashov, Eren Albayrak, Veysel, Nuri Şahin, Fredy, Hakan, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar


ARALARINDA OYNADIKLARI MAÇLAR

Göztepe mağlubiyetinin ardından geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor'u deplasmanda yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, Antalyaspor'u da devirerek zirve yolunda iddiasını korumayı planlıyor. Teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, Antalyaspor müsabakası öncesinde 54 puanla 3. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe - Antalyaspor maç haberleri


Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fraport TAV Antalyaspor ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre teknik direktör Erol Bulut yönetimindeFenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda sarı-lacivertliler, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Fenerbahçeli oyuncular, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi. (AA)

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı istatistik haberleri


Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, rakibine karşı en son 2017/18'de lig dublesi yapmıştı. Fenerbahçe deplasmanında çıktığı son yedi Süper Lig maçının üçünü kazanan Antalyaspor (4M), önceki 17 ziyaretinin 16'sından mağlubiyetle ayrılmıştı (1B). Süper Lig'de oynadığı son 11 maçı kaybetmeyen Antalyaspor (3G 8B) bu karşılaşmada da mağlup olmazsa kulüp tarihinin en uzun serisini yakalayacak. Bu sezon evinde beş yenilgi alan Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde hiçbir sezon daha fazla iç saha mağlubiyeti görmedi. (Opta)


Fenerbahçe - Antalyaspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 28. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Fenerbahçe-Antalyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe-Antalyaspor canlı izle, Fenerbahçe-Antalyaspor şifresiz izle, Fenerbahçe-Antalyaspor bein sports izle, Fenerbahçe-Antalyaspor bein sports canlı izle, Fenerbahçe-Antalyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Fenerbahçe-Antalyaspor maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER