Zenit'ten Fenerbahçe için uyarı: 'Başımıza iş açarız'

Zenit futbolcusu Erokhin, UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Fenerbahçe hakkında uyarılarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi Zenit'in futbolcusu Erokhin, Rus basınına kurayı değerlendirdi ve kesinlikle Fenerbahçe'yi küçümsememeleri gerektiğini söyledi.

"FENERBAHÇE'Yİ KÜÇÜMSERSEK BAŞIMIZA İŞ AÇARIZ"

Fenerbahçe'nin ligdeki durumu gerçeği yansıtmıyor. Çok ciddi bir rkaiptir. Avrupa Ligi'nde buralara gelen takımları küçümsemek doğru olmaz. İyi hazırlanmak için zamanımız var. Ben zaten Avrupa kupalarında Türk takımlarını takip ediyorum. Fenerbahçe'nin ligdeki durumuna bakarak rakibimizi hafife alırsak başımıza iş açarız.

"FENERBAHÇE TARAFTARLARININ KENDİNE ÖZGÜ ÖZELLİĞİ VAR"

Rus Milli takımından Neustadter ile tekrar bir araya geleceği sorusu üzerine konuşan Erokhin, "Neustadter'i yeniden görecek olmaktan dolayı memnun oluruz. Sheriff'te forma giyerken Fenerbahçe'ye karşı oynamıştım. Roberto Carlos dönemiydi. Çok kalabalık bir stadyumdu. Atmosfer oldukça etkileiyiciydi. Fenerbahçe kulübünün ve taraftarlarının kendine has özelliği var.

Fenerbahçe - Zenit maçı ne zaman?


UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu mücadelesinde Rus ekibi Zenit ile eşleşen Fenerbahçe'nin maç takvimi belli oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe, Zenit ile ilk maçını 12 Şubat Salı günü Ülke Stadı'nda oynanacak.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri