Başakşehir, Fenerbahçe'nin kalbini istedi!
FutbolArena - Transfer borsasının hareketlendiği Süper Lig’de dün bomba bir gelişme yaşandı.
1

Suudi Arabistan’a sattığı Manuel da Costa’nın yerine Serdar Taşçı’yı alan Başakşehir’in bir stoper daha istediği ve Fenerbahçe’den Martin Skrtel için harekete geçtiği öğrenildi.
2

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; Turuncu-Lacivertliler sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Slovak oyuncuyu Sarı- Lacivertliler’den istedi.
3

Bu teklif karşısında Fenerbahçe’nin ise Visca konusunu yeniden gündeme getirdiği öğrenildi.
4

2018’in son günlerinde Boşnak oyucu için nabız yoklayan ve 15 milyon Euro gibi hayli yüksek bir bonservis talebiyle karşı karşıya kalan Sarı-Lacivertliler, savunmasının kilit ismine transfer izni verirken, uzun süredir peşinde olduğu Visca transferini de gerçekleştirmeyi planlıyor.
5 Her an ayrılabilir

Öte yandan Skrtel’in menaceri Karol Csonto, Slovak oyuncunun sezon sonunu beklemeden Fenerbahçe’den ayrılma olasılığının hayli yüksek olduğunu ortaya koydu.
6

Csonto, "Skrtel’i daha önce Barcelona istemişti. Doğru bir teklif gelirse Skrtel, Ocak ayında ayrılabilir. Fenerbahçe’den yeni bir sözleşme teklifi almadık" dedi.