Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (14 Ağustos 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (14 Ağustos Pazartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Tek teselli Valbuena
Tek teselli Valbuena

Sezonun ilk maçında 2 puan bırakan ve genel olarak vasat bir görüntü çizen Fenerbahçe’de Mathieu Valbuena’nın performansı ise yüzleri güldürdü.

Büyük ümitlerle transfer edilen Fransız yıldız, Göztepe önünde sahanın en fazla başarılı çalım (5 kez) atan oyuncusu olurken, kazanma azmi ve girdiği 11 ikili mücadeleyi kazanarak da alkış aldı. Aykut Kocaman’ın transferini özellikle istediği tecrübeli oyuncu için, "Daha bu başlangıç. Takıma tam alıştığında Valbuena kalitesiyle sezona damgasını vuracaktır. Ondan çok şey bekliyorum" dediği öğrenildi.

Fotomaç
2 Skrtel: Neden sevineyim ki!
Skrtel: Neden sevineyim ki!

Göztepe maçında attığı golle 1 puanı getiren Martin Skrtel yine de keyifsiz.

Takım arkadaşlarının tebrik ettiği Slovak futbolcu "Ben hiç mutlu değilim. Benim işim gol atmak değil, gol yedirmemek. Biz 2 gol yedik. Bu sebeple attığım gol beni mutlu etmedi. Onun için attığım gole sevinmiyorum, yediklerimize üzülüyorum" diye konuştu. Valbuena’nın kestiği topta kafayla gol atmıştı.

Slovak basını Martin Skrtel’in golüne geniş yer ayırdı. Haber siteleri, milli takım oyuncularının kafayla attığı golün videosunu paylaşırken tecrübeli futbolcunun takımın en iyilerinden biri olduğunu belirttiler. Slovak basınında "Fenerbahçe’nin 1 puan aldığı gecede takımın en iyisi Martin’di. Kafayla bir gol attı, bir tane de kaçırdı" ifadeleri yer aldı.

Fotomaç
3 Aboubakar, F.Bahçe yolunda
Aboubakar, F.Bahçe yolunda

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak için girişimlerini arttırdı.

Aziz Yıldırım’ın 4 takviye daha olacak demesinin ardından kadrosuna Roberto Soldado ile Giuliano’yu katan sarı lacivertliler gözünü Vincent Aboubakar’a çevirdi. Neustadter’den gelecek parayı Aboubakar transferinde kullanmayı planlayan F.Bahçe, oyuncunun yüzde 65’ine sahip olan Lorient’e 6 milyo Euro, Porto’ya ise 2 milyon Euro telkif edecek.
Kamerunlu futbolcu,Beşiktaş’ın bitiremediği transfer için F.Bahçe yönetimi kesenin ağzını açtı. Beşiktaş Lorient’i daha az bir rakama ikna edemedği için transferden vazgeçmişti. F.Bahçe’nin ise bu rakamı vermeye hazır olduğu belirtildi.

Fotomaç
4 Fenerbahçe, Gomez’in transferinde sona yaklaştı
Fenerbahçe, Gomez’in transferinde sona yaklaştı

Fenerbahçe yönetimi, Kjaer’in Sevilla’ya transfer olmasından sonra Gustavo Gomez’i renklerine katarak bu boşluğu dolduracak. Transferde sona gelen sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde transferi açıklaması bekleniyor...

Transferde atağa kalkan ve geçen hafta Giulaino ile Soldado’yu kadrosuna katan Fenerbahçe yönetimi, bir transferi daha sonlandırmak üzere...

Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer’i 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla’ya satan sarı-lacivertli yönetim, bu boşluğu Gustavo Gomez’le dolduracak. İtalyan ekibi Milan’la görüşmelerde önemli yol kat edilirken, son detaylar görüşülüyor.
5

Fenerbahçe’nin kısa süre içinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

8.5 milyon euroya Milan’a transfer olmuştu

Paraguaylı stoper, geçen sezon Arjantin’in Lanus takımından 8.5 milyon euro bedelle Milan’a transfer olmuştu. İtalyan takımında fazla forma giyme şansı bulamayan Gustavo Gomez, Milan ile 19 resmi maça çıktı.

Skorer
6 Prödl önerisi
Prödl önerisi

Stopere takviye yapacak olan Fenerbahçe’ye menajerlerin Avusturyalı Sebastian Prödl’u da önerdiği iddia edildi...

1.94 boyundaki oyuncu, Premier Lig takımlarından Watford’da forma giyiyor. Daha önce Werder Bremen ve Sturm Graz’da da oynayan Prödl’ın piyasa değeri 4 milyon euro. Menajerlerin, "İsterseniz, Prödl’ı hemen getirebiliriz" mesajını da gönderdikleri ifade edildi.

Fotomaç
7 Salih Uçan kiralık gidiyor
Salih Uçan kiralık gidiyor

F.Bahçe’nin genç yeteneği Salih Uçan Antalyaspor’a kiralanıyor.

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen 23 yaşındaki Salih Uçan kiralık olarak gönderiliyor. Büyük umutlarla Roma’ya transfer olan ancak orada da beklenen futbolu sahaya yansıtamayan Salih Uçan bu kez Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yolunda.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Salih’in transferinin gerçekleşmesi için bizzat yönetimden talep ettiği belirtildi. Yeni sezona iddialı bir takım kuran Akdeniz ekibi, sarı lacivertli yönetimle her an anlaşabilir.

Fotomaç
8 ’Türkiye’ye git!’
’Türkiye’ye git!’

Fransız basını, PSG Sportif Direktörü Antero Henrique’nin Ben Arfa’ya Türkiye’ye gitmesi için baskı yaptığını itiraf ettiğini bildirdi.

Henrique’nin birkaç haftadır Ben Arfa’ya ’Türkiye’ye gitmelisin’ şeklinde telkinlerde bulunarak, ’Oraya gitmeni öneririm. Senin için iyi bir lig’ dediği ancak yıldız oyuncunun bu sözlere rağmen Türkiye’ye gitme seçeneğini düşünmediği vurgulandı. 30 yaşındaki oyuncuyu özellikle Fenerbahçe’nin çok istediği de iddia edildi.

Fotomaç
9 İşte Krasic’in yeni takımı
İşte Krasic’in yeni takımı

Polonya’nın Lechia Gdansk takımında forma giyen Milos Krasic’e Sydney ekibinden transfer teklifi geldi, Sırp futbolcu kabul etti.

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Lechia Gdansk’a trnasfer olan Milos Krasic, bir yeni transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte başarılı bir sezonu geride bırakan ve adeta yeniden doğan 32 yaşındaki futbolcu, bu kez dünyanın öbür ucuna gitmeye hazırlanıyor.

Avustralya’nın son şampiyon Sydney FC’nin tecrübeli futbolcuyla temasa geçerek transfer teklifi yaptığını, Krasic’in de bunu kabul ettiği bildirildi. Gdansk Kulübü onay verdiği takdirde bu transferin gerçekleşeceği duyuruldu. Milos Krasic’in Polonya ekibiyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Skorer
10 Volkan Demirel uçakta isyan etti!
Volkan Demirel uçakta isyan etti!

Castro’nun şutunda topu içeriye alan Volkan Demirel, İzmir dönüşü golün görüntüsünü izleyip isyan etti: Sezona çok hırslı başlamıştım. Çok da çalıştım. 94 kiloya kadar düşüp, fiziğimi iyi duruma getirdim. Daha iyi olmam gerekirken böyle goller yemek beni çok üzüyor.

Sezonun açılış maçında 3 puana mal olan bir hataya imza atan Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in dünyası İzmir’de başına yıkıldı. Andre Castro’nun şutunda topu önce tutup sonra içeriye alan kaptan, dönüş yolculuğunda kendisine isyan etti. Uçakta kendisine moral vermeye çalışan takım arkadaşlarına içini dökmeyi de ihmal etmeyen deneyimli eldiven, kalitesine hiç de yakışmayan o golle ilgili şu ifadeleri kullandı:

11
"Sezon biter bitmez yönetimle sözleşmemi görüşüp, 1 dakikada imzayı attım. Hem yaz tatilinde hem de kampta kafam çok rahattı. Sezona çok istekli ve hırslı başlamıştım. Aykut Kocaman beni çok iyi tanıyor ancak sıfırdan bir başlangıç yapmak istedim.

Gerçekte çok sıkı çalıştım. ’Kilolu’ yorumlarına maruz kalmamak için 94’e kadar düştüm. Şu an daha iyi olmam gerekirken böyle goller yemek beni çok daha fazla üzüyor. Ben o golü nasıl yedim hâlâ inanamıyorum.
12

DEFALARCA SEYRETTİ

Öte yandan Volkan, İstanbul yolculuğu sırasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmadan sonra koltuğunda adeta çöktü kaldı. Uçağa binmeden kaydettiği golün görüntüsünü defalarca seyreden 35 yaşındaki file bekçisinin oldukça sinirli ve mutsuz olduğu öğrenildi.

Şampiy10
13 Fenerbahçe’yle adı geçen Mathieu imzayı atıyor
Fenerbahçe’yle adı geçen Mathieu imzayı atıyor

Fenerbahçe’nin gündeminde olan Barcelona’lı Jeremy Mathieu’nun geleceği belli oldu.

Barcelona’da geleceği merak edilen isimlerden Jeremy Mathieu’nun tercihini yaptığı öğrenildi.
14

Portekiz basınından A Bola, adı Türk takımlarıyla da anılan Fransız defans oyuncusu Mathieu’nun sağlık kontrolü için Lizbon’a geldiği ve Sporting Lizbon’a imza atacağını yazdı.

33 yaşındaki oyuncu özellikle Fenerbahçe,Galatasaray ve Marsilya’nın gündemindeydi.

Fransız futbolcu, bu sezon forma giydiği 16 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Fanatik
15 Fenerbahçe’ye müjdeli haber! Vardar’ın golcüsü transfer oldu...
Fenerbahçe’ye müjdeli haber! Vardar’ın golcüsü transfer oldu...

Fenerbahçe maçına sayılı günler kala Vardar en önemli oyuncusunu elden çıkardı, Jonathan Balotelli Al-Gharafa’ya transfer oldu.

Makedonya’nın Vardar ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile yapacağı maça sayılı günler kala, şaşırtan bir harekete imza attı. Takımın en önemli yıldızı olarak gösterilen Brezilyalı forvet, Jonathan Balotelli elden çıkarıldı.
16
Vardar formasıyla geçtiğimiz sezon 12 gol kaydeden 28 yaşındaki santrfor, Katar’ın Al-Gharafa takımına transfer oldu. Tam ismi Jonathan Boareto Balotelli olan futbolcu, açıklanmayan bir bonservis ücreti karşılığında yeni takımının yolunu tuttu.

Taraftar isyan etti

Fenerbahçe maçı öncesinde takımın en önemli hücum silahını elden çıkarması, taraftarı adeta çılgına çevirdi. Kulüp bu transfer karşılığında önemli bir gelir elde etse de, böylesine önemli bir karşılaşma öncesinde Vardar’ın elinin zayıfladığı eleştirileri yapıldı.

Skorer
17 Gomez müjdesi
Gomez müjdesi


İtalyan ekibi ve Paraguaylı oyuncu ile yapılan görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. Transferin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Orta sahaya Giuliano’yu forvete ise Roberto Soldado’yu transfer eden Fenerbahçe, stoper konusunu da çözmek üzere... Sarı-lacivertli takım, uzun süredir görüşme halinde olduğu Gustavo Gomez’i bitme aşamasına getirdi. Simon Kjaer’in takımdan ayrılması sonrasında harekete geçen yönetimin, Milan ve Paraguaylı savunmacı ile yaptığı görüşmelerde ufak pürüzlerin kaldığı, transferin, birkaç gün içerisinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurulacağı ifade edildi.
18
NEUSTADTER’E YOL GÖRÜNEBİLİR

Gustavo Gomez transferinin ardından Roman Neustadter’in takımdan ayrılabileceği belirtiliyor. Rus savunmacı ile ülkesinden Spartak Moskova yakından ilgileniyor. Gomez’in gelmesi halinde ilk 11’deki yerini kaybedecek olan Roman’ın da Rusya’ya dönmeye sıcak bakabileceği dile getirildi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın ise uygun şartlı bir stoper daha alınması halinde Neustadter’in gidişine onay vereceği ifade edildi.

19

DEFANSTA TAM BİR JOKER

Gustavo Gomez henüz 24 yaşında. 1.85 boyundaki Paraguaylı, İtalyan ekibine, Arjantin’in Lanus takımından geçen yıl 8.5 milyon euro’ya transfer oldu. Serie A’da 18 maça çıkan oyuncu 4 sarı kart gördü. Kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sağ ve sol stoper oynayabilen genç savunmacı, ihtiyaç duyulması halinde kenar bek olarak da görev alabiliyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...