Volkan Demirel, Aziz Yıldırım yüzünden mi kadro dışı bırakıldı? Rıdvan Dilmen konuştu

Volkan Demirel'in, Rıdvan Dilmen ile birlikte Aziz Yıldırım'la bir araya geldiği ve bu yüzden kadro dışı kaldığı iddiaları hakkında Rıdvan Dilmen konuştu. 

FutbolArena - Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in geçtiğimiz günlerde başkan Aziz Yıldırım ile yemekte bir araya gelmesi nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilmişti. SuperhaberTV'nin iddiasına göre, bu yemekte Rıdvan Dilmen de yer aldı.


Fenerbahçe Haberleri: Volkan Demirel neden kadro dışı kaldı?


NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Spor'a bağlanarak söz konusu iddiaları yalanladı. Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım ile bir araya geldiğini fakat Volkan Demirel'in o yemekte olmadığını söyledi.

"VOLKAN DEMİREL YOKTU"

Çubuklu'da Murat Ülker beyin kafelerinden birinde kahve içiyoruz. Aziz Yıldırım çağırdı beni. Ben de gittim. Murat Ülker, Aziz Yıldırım ve arkadaşları sohbet ediyorlardı. 15 dakika oturup kahvemi içtim. Ben gittiğimde Volkan Demirel yoktu. Olay bu. Rizespor - Fenerbahçe maçını yorumladıktan sonra gidip kahve içtim. 15 dakika oturdum. Onlar devam etti sohbetlerine.Aziz Yıldırım, Ali Koç için 'İnşallah en az 2 dönem kalır' dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri