Volkan Demirel affedilecek mi? Fenerbahçe'de Volkan Demirel takıma dönecek mi?

Volkan Demirel özür dileyecek mi? Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in basın toplantısında söyleyecekleri merak konusu oldu. Volkan Demirel affedilecek mi? Fenerbahçe'de Volkan Demirel takıma dönecek mi? Tüm merak edilenler bu haberde.

FutbolArena - Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel için son kararını verdi. Affedilmesi için önce özür dilemesi şart koyuldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un tavrı kesin olurken, basın toplantısı yapacağını açıklayan Volkan Demirel'in özür dilemesi bekleniyor. Peki Volkan Demirel affedilecek mi? Fenerbahçe'de Volkan Demirel takıma dönecek mi? Teknik direktör Ersun Yanal ile yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe'deki Volkan Demirel krizinin detayları haberimizde.

Volkan Demirel özür dileyecek mi?


Bugün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşen Volkan Demirel'e henüz af çıkmadı. Aralarında güzel ve sıcak bir konuşma geçtiği öğrenildi. Volkan Demirel Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısında özür diledikten sonra yönetim kurulu tarafından affedilecek. Ali Koç af çıkması için Volkan Demirel'in özür dilemesini şart koyarken, basın toplantısı bu krizin çözülmesini sağlayacak.

Volkan Demirel kimdir? Volkan Demirel kaç yaşında? Volkan Demirel Fenerbahçe performansı


37 yaşındaki Volkan Demirel, 2002 yılında başlayan Fenerbahçe kariyerinde zor günler yaşıyor. Disiplinsiz hareketleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, affedileceği günü bekliyor. Futbol kariyerine Kartalspor altyapısında başlayan tecrübeli kaleci, 2002 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe kadrosuna katıldı. Kısa zamanda takımın önemli kalecisi haline gelen Volkan Demirel, son yıllardaki form düşüklüğü ile taraftarların tepkisini çekti. Bu sezon 5 maçta 5 gol yiyen Volkan Demirel, ardından kalesini yeni transfer Harun Tekin'e devretti. Volkan Demirel'in Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri