Son dakika! Van Persie'nin menajeri ayrılığı resmen açıkladı!

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe Transfer gündeminde son dakika! Sarı Lacivertli takımda uzun zamandır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hollandalı futbolcunun menajeri Van Persie, yıldız futbolcunun sözleşmesi konusunda flaş bir açıklama yaptı.

1
Fenerbahçe’de bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve teknik direktör Aykut Kocaman tarafından da gözden çıkarılan Robin Van Persie’nin menajerinden son dakika açıklaması geldi. 
2 MENAJERİ İSTANBUL YOLUNDA
MENAJERİ İSTANBUL YOLUNDA
Hollandalı futbolcunun menajeri yönetimle görüşmek üzere İstanbul’a geliyor. Van Persie’nin menajeri Kees Vos yaptığı açıklamada ayrılığı resmen açıkladı.
3
Kees Vos sözlerinde, "Van Persie’nin ikinci yarıda Fenerbahçe’de oynaması teorik olarak hala mümkün. Ancak henüz ortada hiçbir anlaşma yok. Yönetimle görüşerek her iki tarafın da kabul edeceği bir çözüm bulmaya çalışacağız. Elbette Van Persie de bu süreçte profesyonel olarak Fenerbahçe kulübünde çalışmalarını sürdürecek." ifadelerini kullandı.
4
Kees Vos, Van Persie’nin Feyenoord’a transferi hakkında ise, "Şu an için başka bir kulüp hakkında açıklama yapmayacağız. Eğer Fenerbahçe ile yollarımızı ayırırsak önümüzdeki yol açılacak. İyi bir karar vermek için görüşme yapacağız." diye konuştu. 
5 Fenerbahçe, Van Persie’ye kaç milyon Euro ödedi?
Fenerbahçe, Van Persie’ye kaç milyon Euro ödedi?
Sözleşmesine göre yıllık ücreti 5,5 milyon Euro olan Robin van Persie, bu maaşı Fenerbahçe’den 10 taksitle tahsil ediyor. Ağustos ila Eylül ayları arasında maaşının 1,1 milyon Euro’luk bölümünü Fenerbahçe’den alan Hollandalı yıldız, Ekim ayında milli takımda sakatlanması nedeniyle ödemelerini FIFA’dan almaya başladı. 
6 FIFA’NIN KULÜPLERİ KORUMA KANUNU DEVREYE GİRDİ
FIFA’NIN KULÜPLERİ KORUMA KANUNU DEVREYE GİRDİ
Ekim, Kasım ve Aralık aylarını oynamadan geçiren Robin van Persie, maaşının 2 milyon 250 bin Euro’luk kısmını FIFA’dan almış oldu. Böylece Robin van Persie’nin maaşını Fenerbahçe ve FIFA yarı yarıya bölüştü. Yıldız golcü kulübünde forma giyeceği ilk maça kadar maaşını FIFA’dan tahsil etmeye devam edecek.

Futbolarena anasayfasından devam...