Villas Boas Luiz Gustavo'yu arıyor! 'O gittiğinden beri...'

Marsilya Teknik Direktörü Villas Boas, Fenerbahçe'ye transfer olan Luiz Gustavo'yu mula arıyor Deneyimli teknik adam Fransız basınına yaptığı açıklamada Gustavo'nun yokluğunun takımı olumsuz etkileyeceğini söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Marsilya Teknik Direktörü Villas Boas, Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye transfer olmasından sonra kadroda yaşadığı sıkıntıları anlattı ve takımın hedeflerinin yeniden gözden geçirme konusunda emin olmadığını söyledi.

Luiz Gustavo dışında Ocampos ve Thauvin'in boşluklarını doldurmak için genç futbolcuları oynattığını söyleyen Villas Boas, Fransız basınına şu ifadeleri kullandı:

"Luiz Gustavo, Ocampos ve Thauvin gibi oyuncularımız vardı. Thauvin Ocak'ta tekrar gelebilir. Ancak şimdi onlarn yerine genç futbolcuları oynatıyoruz. Dolayısıyla hedeflerimizi gözden geçirmeli miyiz bilmiyorum. Her maçı kazanmak istiyoruz ama işimizin biraz daha zorlaştığını kabul etmemiz gerekiyor."




LUIZ GUSTAVO: "ÇOK BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM"

"Kendimi mutlu ve motive etmek istiyorum. Benim için yeni bir başlangıç, yeni bir dönem olacak. Çok büyük bir camia olan Fenerbahçe'ye hak ettiği şampiyonluğu kazanması için yardımcı olmak istiyorum. Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok. Sosyal medyada benim ağzımdan yazılanlar doğru değil. Taraftarların benim hakkımda yazdıklarını takip etme imkanım olmadı. Ancak Fenerbahçe taraftarlarının uzun süredir beni beklediğini duymuştum. Hem başkanımız, hem yönetim kurulumuzun uzun uğraşları sonucu bu transfer gerçekleşti ve en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri