Vedat Muriqi'nin transfer hedefi! Kariyer planı

Fenerbahçe'de sezona iyi bir başlangıç yapan ve Avrupa kulüplerinin takibi altında olan Vedat Muriqi'nin kariyer planı ortaya çıktı.

FutbolArena - Süper Lig'de Fenerbahçe fromasıyla sezona formda bir giriş yapan ve Kosova Milli Takımı formasıyla da etkili performans sergileyen Vedat Muriqi, geleceğiyle ilgili planlarını da yaptı. FutbolArena TV'de yayınlanan Ayrıntı programında Kosovalı golcünün kariyer planıyla ilgili bilgileri aktaran Senad Ok, "Vedat Muriqi en az 2 yıl Fenerbahçe'de oynamak istiyor" dedi.

Fenerbahçe Haberleri: Vedat Muriqi, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Vedat Muriqi ile ilgilenen ciddi takımlar olduğunu belirten Senad Ok, "Vedat'ın kariyer planlamasında 2 yıl daha Fenerbahçe'de oynamak var. Vedat hala eksikleri olduğunu düşünüyor ve burada kendisini geliştirerek A sınıf golcü unvanıyla Avrupa'ya gitmeyi hedefliyor. Ayrıca olağanüstü bir teklif gelmediği sürece, orta sınıf bir Avrupa takımına gitmek için kulübü yıpratmayacak. Fakat önemli kulüplerden teklif gelirse o zaman durum değerlendirilecek. Vedat takip edildiğini biliyor ve bunu doğruluyor ama bir an evvel Avrupa'ya gitme hayali yok" dedi.

JUVENTUS İZLEMEYE GELECEK

Fenerbahçe'de sezona formda başlayan ve attığı gollerle dikkat çeken Vedat Muriqi için Juventus devreye girdi. İtalyan devinin, milli takım formasıyla da başarılı maçlar çıkaran golcü oyuncuyu takip altına aldığı ve gelecek hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisine temsilci göndereceği iddia edildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri