Vedat Muriqi ve Serdar Aziz'in koronavirüs testleri açıklandı

Fenerbahçeli Vedat Muriqi ve Serdar Aziz'in menajeri olan Haluk Canatar, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'ye iki oyuncudan iyi haber geldi. Fenerbahçe'de forma giyen futbolcular Vedat Muriqi ve Serdar Aziz'in koronavirüs test sonuçları negatif çıktı.

Fenerbahçe'de koronavirüs pozitif çıkan futbolcu kim?


Sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi ve deneyimli savunmacısı Serdar Aziz'in koronavirüs test sonuçlarının negatif olduğu açıklandı.

MENAJER HALUK CANATAR SONUCU DUYURDU

İki futbolcunun da menajeri olan Haluk Canatar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Muriqi ve Aziz'in koronavirüs test sonuçlarının negatif olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüp, daha önce bir futbolcu ve bir sağlık çalışanının koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı.

TFF'DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu, bir futbolcusu ve bir çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Fenerbahçe için geçmiş olsun mesajı yayımladı. TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takımı'ndan bir oyuncu ile bir sağlık çalışanında yeni tip koronavirüs bulgularına rastlandığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçeli futbolcu ve personele acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşacaklarına inanıyoruz. Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." (İHA)

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri