Vedat Muriqi hangi takıma transfer olmalı? Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

Çaykur Rizespor'da sergilediği performansla transferi gündemde olan Vedat Muriqi hangi takıma gidecek? 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla başarılı bir performans sergileyen Vedat Muriqi'nin transfer olacağı takım merak ediliyor. Kosovalı golcüyle ilgilenen kulüpler arasında yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer girişimleri devam ediyor. FutbolArena TV'de Transfer Arenası programında Anıl Güler ile Sinan Yılmaz, Vedat Muriqi'nin hangi takımda daha başarılı olabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Vedat Muriqi transferi hangi takıma katkı sağlar?


Çaykur Rizespor'da sezonu 17 golle tamamlayan Vedat Muriqi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iglisi devam ediyor. Fransa'dan Toulouse'un da ilgilendiği futbolcunun Türkiye'de hangi takıma daha fazla katkı sağlayacağı konusunda Sinan Yılmaz değerlendirmelerde bulundu. Transfer Arenası programında Vedat Muriqi'nin Rizespor performansı, özellikleri ve attığı gollerle birlikte Fenerbahçe'ye mi yoksa Galatasaray'a mı daha fazla katkı sağlayacağı konuşuldu.

Çaykur Rizespor'da Vedat Muriqi bu sezon kaç gol attı?


Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor takımı ile 34 karşılaşmada 3,026 dakika süre alan Vedat Muriqi, bu süreçte Karadeniz ekibi adına 17 gol, 8 asistlik oldukça etkili bir performans sergiledi. Kosova doğumlu Vedat Muriqi 1994 doğumlu ve 25 yaşında. Vedat Muriqi iyi derecede Türkçe konuşabiliyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri