Fenerbahçe'de Aykut Kocaman için Mehmet Demirkol'dan flaş sözler

FutbolArena - Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Aykut Kocaman ve Fenerbahçe hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1
Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın savunma ağırlık futbol oynattığı yönündeki eleştirilerle ilgili spor yorumcusu Mehmet Demirkol, düşüncelerini paylaştı.
2
Demirkol, sarı lacivertlilerin savunmaya yönelik oyun oynamadığını aksine asıl sorununun ceza sahasına girme konusunda yaşandığını söyledi.
3
NTV Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol şunları söyledi:

4
Kiminle konuşsam, Aykut hocanın savunmaya dönüş oyun oynattığını söylüyor. Aykut Kocaman savunmaya dönük bir oyun oynatmıyor, hiç öyle bir şey yok. Fenerbahçe sürekli ayağında top tutuyor. Ayağında top tutmak isteyen bir takım savunmaya dönük oyun oynayamaz.
5
Fenerbahçe neredeyse rakip ceza sahasına girmek istemiyor. Sorunu bu. Biraz daha ileri gideyim. Aykut hoca neredeyse Galatasaray kırmızı kart gördü diye üzüldü. Çünkü ’Eyvah benim burada planım yok’ der gibiydi. Bu böyle seziliyor. Oyun çıplak, saklayabileceğin bir şey yok. Taraftarların anladığı da bu.

6
Konyaspor geçen sene tarihinin en başarılı dönemini Aykut Kocaman ile geçirdi. Heykelini dikseler olur yani. Ama Konyspor geçen sene ceza sahasına en az giren ve şut çeken takımdı.
7
Bu durum, Aykut hocanın oyuna bakışıyla ilgili kafalarda soru işareti yaratıyor. Fenerbahçe ortada sıçan oynamaya çalışıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...