Ümraniyespor'un hocasından Fenerbahçe maçı sonrası dikkat çeken açıklama

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk karşılaşmasında Ümraniyespor, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. 

1
Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

2
Fenerbahçe karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, "30 ile 45. dakikalarda rakibin üstünlüğü oldu.

3
İkinci yarı kırmızı kart olunca bizim için daha rahat oldu. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı aldığımız galibiyet mutluluk verici.

4
Bu işin ikinci etabı da var. 48 saat sonra Altay ile lig maçımız var. Biz burada bunu unutup oraya bakıyoruz.

5
Takımı bu maça motive ile ilgili bir şey yapmama gerek kalmadı. Sonuçta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Tarihinizde ilk defa oynuyorsunuz, herkes hazır.

6
Benim sıkıntım lig maçıyla ilgili. Pazartesi oynamamız gereken maç. Burası da bizim sahamız değil" ifadelerini kullandı. (DHA)

Futbolarena anasayfasından devam...