Aykut Kocaman'dan futbolculara büyük sürpriz! Beşiktaş örneği...
FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.
1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.
2

Kocaman, 3 puandan başka bir şeyin kendilerini tatmin etmeyeceğini söyledi...
3

Habertürk’ün haberine göre Aykut Kocaman, "Bu ligde herhangi bir takımı küçümsemenin ne kadar ağır sonuçlar doğurduğunu herkes net bir şekilde anlamıştır.
4

Akhisar maçında bizim başımıza gelenler Ankara’da da Beşiktaş’ın başına geldi.
5

Bizim artık hiç hata yapma şansımız kalmadı. Sizden derbi öncesinde bu ligi kazanmayı ne kadar çok istediğinizi göstermenizi istiyorum.
6

Hem taraftara hem de rakiplere şampiyonluğu en fazla isteyen ekip olduğumuzu hissettirmek zorundayız.
7

Hepinizin bu mantaliteyle hareket etmesini bekliyorum" dedi.
8

Tecrübeli çalıştırıcı, havaya girmeleri için gerekli olanı da futbolcularına anlattı.
9

Sarı-Lacivertliler’in hocası, "Sahada özveriyi gösterin. Peşpeşe alacağımız 4-5 galibiyet tamamen yelkenlerimizi rüzgarla doldurur.
10

Malatyaspor maçı bu serinin başlangıcı olsun. Her şeyden önemlisi Galatasaray derbisi öncesinde de bize iyi bir moral olacak" ifadesini kullandı.