Resmi teklif yapıldı! Soldado'nun yeni adresi şok etti
FutbolArena - Fenerbahçe, Roberto Soldado’yu sezon başında büyük ümitlerle transfer etmişti.
1

Fenerbahçe’de bekleneni bir türlü veremeyen Roberto Soldado’ya teklif var.
2

Bu sezon İspanya 2. Ligi’nde La Liga’ya yükselmek için çaba gösteren Osasuna, sarı-lacivertli yönetimin kapısını çalıp 32 yaşındaki golcüyü resmen istedi.
3

Devre arasında bu transferi gerçekleştirmek isteyen İspanyol ekibinin teklifi ise satın alma opsiyonlu kiralama...
4

İlk etapta kiralama için rakam önermeyen Osasuna, La Liga’ya yükselmeleri durumunda Soldado için 4 milyon euro bonservis ödemeyi taahhüt etti. Fenerbahçe’den net bir yanıt gelmezken, taraflar yeniden görüşmek için randevulaştı. Soldado, Real Madrid’de oynarken 2006-07 sezonunda kiralık olarak Osasuna forması giymiş, 41 maçta 12 gol-1 asistlik katkı yapmıştı.
5

Fenerbahçe’nin Villarreal’den 5 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Soldado, 10 resmi müsabakada (8 lig, 2 Avrupa) sarı-lacivertli ekibe henüz skor katkısı veremedi. Yedeğe düşen İspanyol forvetin tek icraatı var; kaleye bir isabetli şut!
Fotomaç
Fotomaç
6
