Van Persie, Fenerbahçe transferini anlattı: 'Acımasız davrandı'

Robin van Persie, Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olma sürecini anlattı.

FutbolArena Dış Haberler - Geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe forması giyen Hollandalı yıldız Robin van Persie, Manchester United'dan ayrılmaya zorlandığını ifade etti.

Robin van Persie, Fenerbahçe'ye nasıl transfer oldu?


Goal sitesinin haberine göre Robin van Persie, "O dönem Louis van Gaal benimle görüştü. 'Yollarımızı ayıracağız. Zamanın doldu, gitmelisin' dedi. Sözleşmemin devam ettiğini söyledim ama 'Umrumda değil' yanıtı verdi. Acımasız davrandı." ifadelerini kullandı.

"SAKİN KALMAYA ÇALIŞTIM"

O günkü hislerini anlatan Van Persie, "Aklımdan birçok şey geçti. Ailem İngiltere'de yaşamaktan dolayı mutluydu. 11 yıldır oradaydım. Çocuklarım okula gidiyordu, arkadaş ortamları ve her şeyleri İngiltere'deydi. Ona "Ne olacağını göreceğiz. Bu senin fikrin. Ama bir kontratım var ve Manchester United'da mutluyum' dedim. Sakin kalmaya çalıştım. Kariyerime baktığımda aynı durumu yaşadığım birkaç anı daha var." diye konuştu.

VAN PERSİE'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

Robin van Persie devam eden süreçte Louis van Gaal'in kararına direnemedi ve İngiltere'den ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. Van Persie, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 87 resmi maçta 36 gol ve 7 asist kaydetti.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri