Fenerbahçe için resti çekti! "Ya bonservisimi verin, ya da giderim"

 FutbolArena - Kötü bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Fenerbahçe’de gelecek sezonun çalışmaları sürüyor. 

1
Birçok futbolcuyla adı anılan sarı lacivertliler transferde nokta atışı yapmak istiyor.
2
Bu anlamda peşinde olduğu bir ismin Fenerbahçe için gemileri yaktığı iddia edildi.
3
Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesinde en önemli transfer hamlesi Shakhtar Donetsk’ten Taison...
4
Ukrayna ekibi, 2013 Ocak ayında 20 milyon dolara Metalist’ten transfer ettiği Brezilyalı yıldıza, 5 yıllık sözleşme yapıp yılda 2 milyon dolar ödediği için bedelsiz gitmesini istemiyor.
5
Fenerbahçe, bu oyuncu için Shakhtar’ın kapısını çalıp, 6 aylık bonservisi için ne kadar istendiğini sordu. Ukrayna’dan gelen, "15 milyon Euro" yanıtı yönetimi adeta şok etti.
6
Fenerbahçe teşekkür edip konuyu kapattı ancak Taison’a da "Bonservisini alıp gelirsen seninle anlaşırız" mesajını verdi.
7
Shakhtar kulübünün içinde şu anda takımın önemli isimleri Taison ve Marlon’un yıllık ücret nedeniyle kazan kaldırmaları bir numaralı gündem maddesi... Taison ve Marlon yılda 2 milyon dolar kazanırken, bir diğer Brezilyalı Bernard’ın yılda 4 milyon dolar alması, takımın içine dinamiti koymuş durumda.
8
Taison, "Ya bonservisimi bedelsiz verin ya da Ocak ayına kadar bekleyip bedava ayrılırım" restini çekti. Shakhtar büyük bir sürpriz yapıp Taison’a yıllık 4 milyon dolar önermezse, oyuncu ya Haziran ya da Ocak ayında serbest kalacak. Taison serbest kaldığı anda Fenerbahçe transferde en güçlü aday.
9
Kariyeri boyunca 301 maçta forma giyen Taison Barcellos Fereda; 65 gol attı. 40 kez sarı, 4 kez de kırmızı kart gördü. Brezilyalı oyuncu, 2012-13 sezonunda transfer olduğu Shakhtar’da 160 maçta görev yaptı. 28 gol attı, 10 gole de asistle katkı verdi.

Sabah

Futbolarena anasayfasından devam...