Umut Bulut'un VAR ile iptal edilen golünde faul var mı?

Kayserispor - Fenerbahçe maçında Umut Bulut'un attığı kafa golü, VAR incelemesinin ardından faul gerekçesiyle iptal edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında Umut Bulut'un VAR ile iptal edilen golü ve faul tartışmaları maça damga vurdu. Hakem Alper Ulusoy faul itirazları sonrası VAR incelemesi yaparken golü geçersiz saydı.

Umut Bulut'un Fenerbahçe'ye attığı gol için faul kararı


62. dakikada Kayserispor Umut Bulut'un kafa golü ile öne geçti. Sağ kanattan açılan orta kafalardan sekti. Kale önünde son kafa vuruşunu yapan Umut Bulut, topu ağlara gönderdi. VAR incelemesinin ardından Alper Ulusoy, faul gerekçesiyle Kayserispor'un golünü iptal etti.

Fenerbahçe futbolcuları pozisyon için faul itirazları yaparken VAR devreye girdi. İnceleme tavsiyesi üzerine monitöre giden Alper Ulusoy, asisti yapan Kravets'in Serdar Aziz'e müdahalesini faul olarak değerlendirdi ve golü iptal etti.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan Demirel, Isla, Serdar Aziz, Neustadter, Hasan Ali, Jailson, Tolgay Arslan, Mehmet Ekici, Dirar, Ayew, Soldado

Fenerbahçe'nin yedekleri: Harun, İsmail, Alper, Moses, Ferdi, Miha Zajc, Frey, Valbuena, Eljif Elmas, Slimani

Kayserispor'un ilk 11'i: Lung, Kana Biyik, Cristian Sapunaru, Tiago Lopes, Kucher, Şamil Çinaz, Bernard Mensah, Tjaronn Chery, Deniz Türüç, Umut Bulut, Artem Kravets

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri