Üç büyükler Türk futbol tarihine geçmek üzere!

UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Galatasaray ile bu ligde mücadele eden Fenerbahçe ve Beşiktaş Türk futbol tarihindeki önemli bir başarının eşiğinde yer alıyor.

FutbolArena Detay - UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, grubunu 4 puanla 3. sırada bitirirken Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte Türk futbolunda tarihi bir başarı kapıda bekliyor.

Üç büyüklerin Avrupa'da şubat ayını gördü mü?


UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Spartak Trnava ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maça son 32 turunu garantilemiş şekilde çıkacak. Beşiktaş'a ise gruptan çıkma yolunda Malmö karşısında yenilmemek yetecek. Galatasaray'ın yolune UEFA Avrupa Ligi'nden devam edecek olmasıyla 3 takım özelinde tarihi bir başarıyı beraberinde getiriyor.

Beşiktaş'ın da gruptan çıkması halinde UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda ilk kez Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş aynı yıl mücadele edecek.

Eğer Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye yenilmezse gruptan çıkacak. Böylelikle Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe, ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turunda temsil edecek. Bu durum Türk futbol tarihinde de bir ilki doğuracak. Türk futbol tarihinde üç büyükler, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ilk kez Avrupa'da şubat ayını görüp ülkemizi birlikte temsil etme başarısını gösterecek.

Daha önce iki takım iddiasını şubat ayına taşımış ancak 3 takım aynı anda ülkemizi temsil etmemişti.

UEFA Avrupa Ligi Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri