Fenerbahçe, Şilili oyuncuyu transfer ediyor

FutbolArena - Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ederken Şilili kanat oyuncusu için temaslar son aşamaya geldi. (El Desmarque.)

1
Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
2
Sarı-Lacivertli yönetim kanat transferi için çalışmalarını sürdürürken bir süredir ilgilendiği oyuncuda son aşamaya geldi.
3
İspanyol basını, Fenerbahçe’nin 31 yaşındaki kanat oyuncusunu kiralama konusunda Valencia ile görüşmelerde önemli mesafe kat ettiğini yazdı.
4
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir süredir ilgilendiği Fabian Orellana’nın kiralanması konusunda önemli aşama kaydetti. Hücuma dönük bir kanat oyuncusu takviyesi planlayan sarı-lacivertli takımın, bonservisi Valencia’da bulunan Şilili oyuncu için yürüttüğü görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi. B yaşındaki Orellana’yı kiralık olarak kadrosuna katma konusunda Valencia ile büyük ölçüde el sıkışıldığı ifade edildi..
5
Şili Milli Takımı’nda da forma giyen Fabian Orellana, geçtiğimiz sezonu Celta Vigo ve Valencia takımlarında geçirdi. La Liga’da 24 karşılaşmada süre alan tecrübeli isim, bu süreçte takımları adına 5 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Granadave Udinese kulüplerinde de top koşturan Şilili sağ kanadın Valencia ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri ise transfermarkt verilerine göre 3 milyon euro civarında..
6
İspanya’da yayınlanan El Desmarque ve Superdeporte, Fabian Orellana’nın menajerinin Fenerbahçe’yle sözleşme görüşmeleri için Türkiye’de olduğunu ve anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğunu iddia etti. 31 yaşındaki oyuncu için Superdeporte gazetesi, satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe’ye kiralamanın söz konusu olduğunu yazdı. Haberin detayında oyuncunun temsilcilerinin bu hafta başında Valencia’da bazı görüşmeler yaptığına da değinildi..
7
Fabian Orellana, Valencia’nın Las Palmas’la yapacağı maçın kadrosuna alındı. Valencia’nın Teknik Direktörü Marcelino Garcia Toral, dün yaptığı basın toplantısında, "Orellana kadroya alında ancak durumunu biliyor. Gidip gitmeyeceği gerçeği hakkındaki fikrimi değiştirmeyecek" dedi..

Futbolarena anasayfasından devam...